randevum hakkında az bi bilgi

)
ilk başladığımda ayda 15 kazandım.sonra 25 oldu.we bu 3-5 ay bu seviye de gitti.ben baktım olmayacak böle,tutup kurallara baktım,popup açmak için.kurallarda öle bişi yoktu.yani yasak diye bi tabir yoktu.sonra giriş yaptıktan sonra,iletişim bölümünden sanırım ayrı ayrı zamanlarda popup açmak yasak mı diye sordum.hiç birine cevap gelmedi.bende popup açarsam sizlerin de benimde kazancım olur.size daha önce 3 kere bunu sordum ama cevap gelmedi,kurallarınız da da yasak diye bi tabir görmedim dedim.we ben popup açıyorum bilginize diye de yazdım açık açık.we baktım ay sonuna 10 gün kala popup kaldırdım.20 güne 125 ytl kazandırdı.aldım o parayı.sonra ay başında tekrar popup açtım ayın 15 inde 125 oldu.yine popupu kaldırdım.we ay sonuna 2 gün kala en son baktığımda 148 ytl idi.ama ondan sonra giriş yapamadım.yani hesabım kapatıldı.hiç bir bilgi de werilmeksizin.
bende diğer bi hesabım daha wardı.onu kullanmaya başladım sitelerde.ama popup kullanmıyorum.direkt adamalrın bannerlerini kullanıyorum.günde 1 ila 2 ytl yazdı ilk zamanlar.şimdi ise ister inanın ister inanmayın 3-5 gündür 21 ytl de kaldı.artmıyor.sanırım sitemdeki tüm reklamları kaldırcam.
google ye gelince,adsense yani,sitemin girişinde war.falla ona da bi anlam weremedim.daha dün 13,50 dolar kazandırdı.şimdi ise 2 dolarda takıldı kaldı oda.ama ben bunu şu duruma bağlıyorum.benim sitem daha 1 hafta kadar öncesine kadar parked e yönlendirilmişti.we sitem google de ingiliz sitesi gibi göxüküyordu.we ingilizce reklamlar çıkıyordu.ama bu gün yeni index güncellendi.yine turbo ingilizce reklamı

o da bişi kazandırmıyo demek ki....
lafı geçmişken parked e de değineyim....
5 günde 101 dolar yaptım.ama sitelere host bulunca siteleri açtım.ölece kaldı.paypal hesabım yok.çek gelene kadar ben askerde olucam.sanırım parked e 5 gün beleşe çalışmış oldum

)
paypal hesabım war da,anlamıyom falla bişi.ben elime geçsin istiyom para.öle de oluyormuş ama,kredi kartıan ihtiyaç warmış galiba...ee o da bende yok

sonrada şunu deneyebilirsiniz....
hemalhemsat.com
http://kazancortakligi.hemalhemsat.c..._user_form.php
güwenilir sanırım ama beni kabul etmediler....
kazançta bi değişiklik olmadıysa randevum un kazancının 6 katı...(tık başına)