ZaiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar haberodasi.com da laf söyleyebileceğiniz son kişinin Seccad abi olduğunu düşünüyorum çünkü elinden geleni yapıyor. Altanı şahsen çok sevmem sanırım oda beni sevmiyor esasında birbirimizi sevmemizde gerekmiyor Altan o şirketin ortaklarından birisi ama şirketlerde olaylar çok basit yürümez banada verilen sözler yerine getirilemedi 2,5 ay boyunca banada sözler verildi Altana bu sebeble kırgınım söz verdiği günlerde kendisine ulaşmam mümkün olmadı. Ama Seccad abi elinden geleni yaptı ve sorun çıktığı zaman bana Mehmet böyle böyle sorunumuz var dedi. Ödemeler konusunda gelince sene sonu yaklaştıkça şirketlerde nakit sıkıntısı her zaman olur, haberodasi 2-3 aydır webmasterlere ödeme geçmiyorsa ciddi sıkıntıları vardır demekki ama Seccad abi oradayken iflas etmedikleri sürece kimsede paraları kalacağına inanmıyorum. Altanı sevmesemde gittim gördüm tanıştım adamlarla Altanda eminim elinden gelse ödemeleri bu kadar geciktirmezdi ama ciddi manada sıkıntıları olduğu için olaylar bu noktaya gelmiş demekki. Yoksa Seccad Abide Altanda ödemelerin gecikmesinden ötürü ciddi stres sıkıntı içerisindedirler.
Bize belli bir gün versinler 3 gün sonra 5 gün sonra yarın diye yalan söylemesinler kesin bir gün versinlerki bizde Hesabımı ona göre yapalım.Benim 4000 ytl alıcam Var haberodasında Ki hesabımı ona göre yaptım sitemi satmak zorunda kaldım Yani beni Zor durumda yaptılar Bize KESIN BIR GUN VERSINLER ve o gün ödemeleri Yapsınlar Yeter Artık ya...