o dosyayı çalıştırmak şart değil ki.. bu çok basit bir sorgu ve sunucuyu zorlayacak yoracak bir nitelikte değil, bağlantı dosyasına eklenirse zaten her ziyaretçi siteye girdiğinde otomatik çalıştırılmış olur.
+1 tebrikler
Yanlız ziyaretçiye bunu yaptırmaktan ziyade admin panelinde ilanları listelerken tarihi geçenleri sildirmek bence daha mantıklı. (Tabi düzenli olarak admin paneline giriyorsanız) Günlük ziyaretçi sayısını ortalama 5k diye düşünürsek bi kodun o kadar çalıştırılması iyi değil.
Bende şuan Şehir ve Firma rehberi yapıyorum ama benimkisi o mantıkla çalışmıyor. Son yayınlanma tarihi geçen ilanları farklı bi tabloya aktarıyorum çöp kutusu gibi. Ziyaretçi aynı ilanı tekrar yayınlatmak isterse panelinden aktif edebiliyor