Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zail mevzu ödeme yapılmaması değil, "ödemeyi bu hafta yapıyoruz" denerek 3-4 sefer insanların kandırılması. "Maddi sıkıntılar yaşıyoruz, o sebeple bir süre ödeme yapamayacağız, özür diler anlayış göstermenizi bekleriz" deseler, ben inanıyorum ki ödeme alamayan bir çok kişi anlayış gösterir. Ancak haberodasi bunu yapmıyor, her seferinde ödeyeceğiz diyip ödemiyor...
Yukarıda belirttim Altana kızdığım nokta bu sürekli gün veriyor ve verdiği günlerde kendisine ulaşılamıyor. Ama Seccad Abi söz verdiği günlerdede online oluyor ve sıkıntı varsa böyle böyle sıkıntı var diyor. Yoksa Altan banada defalarca söz verdi ve söz verdiği günlerde kendisine ulaşamadım. Ama tahmin ediyorum oda şirketin diğer ortaklarına veya maddi olarak para gelmesi gereken yerlere güvenerek söz veriyor para gelmeyince böyle sorun çıkıyor. Çünkü bende ödeme yapılacak günlerde haberodasina güvenerek bir kaç yere ödeme yapacağım diye söz verdim ama ödeme gelmeyince sıkıntı yaşadım. Haberodasi yetkilisi vs. değilim ama tahmin ediyorum yaşanan sorunlar düşündüğüm gibi.