Arkadaşım bilgi vereceksin o zaman madem kapatıyorsan. msn le destek olmam sitemdeki sisteme kayıt olup oradan irtibat kuracağız dedin ticket muhabbeti vs.vs. madem böyle bişey var bana ticket gönderip durumu izah etmen gerekiyor. artı olarak dedicated'e aldığında sitemi tekrar kapattığında bana dediğin laf scriptinde sorun var bende sana dedim madem öyle scripti herhangi bir sorun yok ama gene de sıfırdan tekrar kurucam yedek atmayacam hesabı tekrar aç dedim... Sen de 10 dk sonra açıyorum dedin. Msn de kaç kez seslendim???? offline oluyosun 2 dk sonra geri geldiğinde gene dedim ne bitmez 10 dk diye gene iplemedin. NX e bu konu hakkında bilgi verdim cevap bekliyorum vs demek zormu? o gün hadi iplemedin ertesi gün sana iyinetten P.M attım. Ben servere ulaşamıyorum yapabileceksen sna bilgileri vereyim sen aç diye cevap yazdın. Bende senin bu takmaz tavrına karşı sert bi cevap yazdım.Şimdi ise kalkıp bana diyosunki NX bana bunu dedi Nx bana şunu dedi diyosun. Dürüst ol madem böyle şeyler varsa bana bilgi vermen gerekiyor kafana göre ben kapattım yok askıya aldım yok ıvır yok zıvıra giremezsin. girdiğin sürece de müşteri sende durmaz...
Sonuç olarak bilgi vermeden kafana göre işler yaptın... (Açıklama yapılmadan) . Bu durumu daha fazla uzatmak istemiyorum... hayırlı işler...!