SaFaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
htaccess ile oynadım domain.com/kulanıcı_adi yapabildim subdomain açamadım bi türlü. aynı scripti kullanan yapancı bi arkadaşa sordum. beni nerden buldun fln dedi vermedi htaccess kodlarını. sonrada silmiş scripti ztn. mail atıyorum cvp yok. .htaccess ten biri anlasada yapsa şunu
ben halen çalışıyorum üzerinde ancak çok karışık gibi gözüküyor konu hakkında bilgim olmamasıda ayrı bir zorluk kendi forumlarında açıklamışlar ama NET bir sonuca ulaşan kimse yok başka bir forumda yardım istedim herhangi bir destek gelmedi keza burda da söylüyorum anlayan arkadaş var ise bize yardımcı olurlarsa bu konuda çok makbüle geçer. Subdomain yapmak için wildcard dnslerinizi vs. düzenlemeniz gerekemekte bu arada.. Bu arada o arkadaşın sitesini p.m. olarak atarmısın safaa? Subdomain olmasa bile bence gayet başarılı bir script.

project2007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen nasıl türkçe yaptın sonunda bende kurdum
phpbb türkçe dosyalarını mevcut phpbbdeki en klasöründeki dosyalarla değiştir veya orada bir seçenek vardı language diye tam olarak yerini hatırlamıyorum ordanda değiştirilebiliyordu ama sanırım çoklu dil desteği yoktu yaw tam olarak bilemedim şimdi ama en klasörünün içeriğini tr içerikleriyle değiştirirsen sorunu hallederiz