Anlatayım;

Çok karışık zamanlardı Birlikte olduğum kız pisiklojik olarak çok zorlanmaya başlamıştı.Yük gerçekten çok ağırdı karşımızda ikimizinde sevdiği bir anne vardı körükörüne vermem deyip duruyordu.Uğur aslanın şarkısı vadır karagümrük yanıyor diye bilirsiniz, şansa kızın oturduğu yer karagümrüktü o sıra kız ile birlikte aynı yerde çalışıyoruz.İkimizde depresyonda ikimizde pisikopatlardayız.Bir akşam üstü bu sinir stres sonucu zavallı kızın vucut "system halted" verdi. Soluğu hastanede aldık.Sevgilim ben ve ablası birlikte hastaedeyiz ablası ileri geri konuşacak oldu sinirler zaten gergin o akşam duvara attığım bir yumruk ile sağ elimi kırdım.Ben elimin iyileşme süresini ilişki için bir fırsat saydım biraz dinlemek lazımdı.Yaklaşık bir ay sonra Bir akşam atladım bir arkadaşın arabasına gittik karagümrüğe kızın sokagının başında bekliyoruz kafaya koydum kaçıracam.Telefon edip sokağa çağıracam gelincede ona sormadan ataca arabaya gidecez plan bu.Karartmışım gözü yakmışım gemileri.Bitecek her şey artık derken telefonum çaldı arayan çok saygı duyduğum bir abimiz idi kenan felanca hastaneye gel dedi dedim abi ne oluyor benıim kaynana hastanelik olmuş kalp çıkmış tetkikler sonucu üzüntü sinir stres kesin kati yasaklanmış aksi durumda doktor bu kalp durur demiş.O anda her şey kalıp değiştirdi.Eşiniz olacak kişinin annesinin sizin yüzünüzden ölme ihtimali var ise eliniz kolunuz bağlanıyor.Sonrasımı;

Benim açımdan bakılınca hiç uyumadan geçen 10 gün yaklaşık 7 8 ay süren yoğun bir depresyon en az bir ayı hiçkimse ile konuşmadan geçmiştir bu dönem hayatın bittiği düşüncesi.

Hatun açısndan durum yine benzerdi aylar süren dengesiz davranışlar yoğun bir derresyon süreci ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kadar uzanan bir tedavi süreci vs vs vs

Anlayacağın labiş devamı başı kadar komik değil çok ağır.Ama şunu öğretti bana hayat bazen müdahale etmemek gerekiyor tevekkülü öğrenmekt fayda var.

Olayları çok özele girmemesi açısından biraz makasladım.