Kaçırmak istersen cok yol var kacırırsın zorda bulurlar ama o kızın bütün sorumluluğunu alabilicekmisin / mi arkadaşın

şuan bulgaristana cıkmak için vize falan şart değil hatta kıbrısa götürsün dicem ama geçim sıkıntısı cok sakat olur. nitekim bir aile olucak ve her türlü sorumluluğu alıcak. sadece kacırmakla bitmez yani cok sağlam bir maddi dayanağı olmalı. yoksa kacırdığına bin pişman olur kızda rezil olur oğlanda. ayrıca kız bir kere o evden cıktı mı cenazesi girer o eve ancak ( ailesi ile ilgili anladığım kadarıyla aşırı örf ve adet düşkünü insanlar ) sadece pasaportunu caktırmadan alabilirseniz yurtdışına gidebilirsiniz reşit oluncaya kadar reşit oluncada geri gelirsiniz

kimse bana kızmasın sen nasıl akıl veriyorsun diye. bazen dışardaki insanlar ailelerden cok daha tercih edilesi oluyor. cok zor durumlar yaşadım bu konu ile ilgili. bu tüzden sanırım arkadaşı anlıyorum. ne kadar doğru bir akıl verdim tartışılır ama kacırmak her zaman en son yol olmalı. 17 yaşında ise ayları vardır reşit olmasına reşit olunca al götür istediğin yere ama dedim ya geçim sorunu var birde