****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Derken kurmak kolayda
mesela dernek diyecekki herkes reklamları durdursun(bir nevi grev)
Bunu herkes yapabilecekmi ?
bence yapmalı şu anda zaten sabahtır bu yana o kadar işlem sıfır kazanc elimize ne geçiyor ? sadece ringo için degil ilahilere nin dedigi gibi saygıdeger bi forum ve yöneticileri öncülük edecekse neden olmasın zaten şu anda kazanıyormuyuz yok konuyu baştan aşagi okudum bir çok arkadas da durum berbat... STI sanada katılıyorum elbette bu forumlar gözleniyor ama 1 -2 gun banner koymamak bizim için nasıl zararsa onlar içinde zarardır. biz bir işlemde 1- 1.5 arası kazanırken adamlar 1 işlemde 50 kontor alıyor + min bir üye en aşagı bir ay üye kalıyor bunu hepimiz biliyoruz bu ayda 200 kontor eder bunun vergisidir cart curtu ringo ya 100 kontor kalmıyormu bizim gönderdigimiz bir üyeden ? biz zaten düşük bir rakam alıyoruz üstünede bugun böyle olunca işimiz yaş. ****** Sizin gibi eski ve deneyimli arkadaslar önculugunde ben varım bu tür bi dernek veya buna benzer bir olayada bulunmaya. sadece ringo degil diger affilitelerde de hakkımızı saglayacak bir kuruluş lazım bize. gerekirse her üye ayda belli bir üye masrafi da verebilir cüzzi miktarlarda oda yapılabilir.