odin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mickey lütfen bir kalk git ya, dil kurallarını ögrenmemi tavsiye edecekmiş. Nerede bu yazdığınızın uygulaması var. Burası edebiyat forumu degil güzelce yazarsınız sorunu insanlar ona göre yorum yapar , başından sonuna kadar kesinliklede itham içeren bir yazı ne ironi , nede kinaye olur. o halde size öyle kelimeler kullanırlarki burada çıkar gelirler kinaye yaptım derler. Kendi başınıza dil kuralları, hitap şekilleri çıkarmayın.
Nereye gidim pizza pizzaya gidelim mi hep beraber
Herneyse başlığı açan benim istediğim gibi yazarım istediğim gibi yazmam sen buna karışabilirmisin odin? Anlamadıysan yazmak zorunda değilsin forum kurallarında her konuya cevap yazmak şartı konulmuyor ben kuralları çok iyi biliyorum ve o kurallar doğrultusunda bunu yaptım anlayanlar anlıyorda bi tek senmisin zeki olan anlamayan arkadaş? Konu hakkında detaylı bilgin yoksa ben ne yapabilirim bu saatten sonra burada sana edebiyat öğretmemi bekleme yazdığın mesajları görmemezliğe geliyorum.

sweet_boy57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cok komiksin ya epey guldum. ne mezunusun arkadasim sen (..) demek
yaraticilik yada kivirma sanati bu olsa gerek
komik olan ne? sanane benim sanatımdan konuyla ilgili alakasız post atmaya bayılıyorsun postlarını inceledim hep konuları çaptırıcı postlar atıyorsun az biraz yaptıklarını ölç tart bilmiyorsan anlamını öğren gel bilmediğin konular hakkında yorum yapma.

odin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ironi'yide sadece kastedilen şeyin tersi olarak algılamakla bu başlıgı kimse haklı duruma getiremez, kinaye inceden tiye almak alay etmektir buradaki incelik bahsettiğim üzere realite içerisinde mimik hareketleri yada sonlandırıcı bir vurgu ile olmalı.
Vurguyu göremiyorsan üzgünüm benim bir suçum yok.

byLiLattah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
revizyonbilisim in sitesine girip sağ tık yapıp kaynağı görüntüle dedim
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Layered Technologies RSS Feed" href="layeredtech.xml" />
Bilip bilmeden konu açmayık hırsız burda revizyonbilisim
Bilginize,
Ciddi olamassın byLiLattah revizyon çalmadı LT çaldı adamların xxx gport çıkışları var ama TR firmanın tasarımlarını çalıyorlar aman Allah'ım! ne aciz bir durum. off off mevlam yaratıyorsun birde takip et Allah aşkına

ManuaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
la uur kinaye mi yaptın ironi mi yaptın bilmem ama herkes seni yanlış anlamış layeredtech senin yüzünden hırsız gibi gözüküyo temizle adamların namını
Valla abi nasıl bir anlayış kavramı anlamadım bunu ben LT'nin adıın temizlemek için yeni başlık açıcam şimdi