Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

Linux sunucumuzda hali hazırda host edilmekte olan 4-5 Joomla site bulunmaktadır. Referans olarak bu siteleri gösterebilirim, kullanacağınız modüller ile ilgili olarak sorun olup olmaması konusunda bu siteleri inceleyebilirsiniz. Yedekleme, müşterilerin sorumluluğunda olup, her ihtimale karşı haftada bir tarafımızdan yedek alınmaktadır.

Siparişlerinizi Müşteri Paneli üzerinden sistemimize kayıt olduktan sonra geçebilirsiniz. Banka Hesaplarımıza Havale/EFT yöntemi ile çalışmaktayız, PTT yoluyla kesinlikle ödeme almamaktayız. Siparişlerini panel üzerinden geçen müşterileriniz, ödeme yaptıktan sonra Ödeme departmanına bir ticket açarak ödeme yaptıklarını belirtirlerse, hesapları çok daha hızlı bir şekilde aktif edilecektir. Bize, sitemizdeki elektronik posta adreslerinden veya Müşteri Paneli üzerinden ulaşabilirsiniz...Sunucularımızda hack/*****/******/mp3 içeriği kesinlikle yasaktır!
Merhaba,
İnternetten dağıtımı serbest olan mp3 yayınlıyorum. Yasal sorunları yok yani.
Bir de cinsel bilgiler veren bir siteyi ***** olarak mı kabul ediyorsunuz?

Diğer teklifleri de değerlendiriyorum.
Kolay gelsin.Teşekkürler.

Bu arada şu anda barındırdığım yerde sadece dns sorunu yaşıyorum o da dediğim gibi çok nadir hemen düzeliyor bunun dışında memnunum aslında.