Öncelikle Ben Dexihost İnternet Hizmetleri | HaRuN Yaklaşık 1 Ay once resmi olarak firma oldum şu an ofis tadilatı vs vs işlerle ilgileniyorum. Bu Konu Hakkında Detaylı Bir araştırma yaptım ilk sayfalardada anlattım sahış firması kurmanız yeterli diye Tk Kurumunun Websitesinde Bulunan ki henüz bakmadım Bir form olacak o formu doldurup daha sonra istenen belgeleri posta yolu veya elden teslim ederek 1 ay içerisinde size faliyet belgesini hazırlıyorlar . İSS saglayacıları için 2500 ytl gibi bir ücretden bahsediyorlar bu dogruda olabilir olmayabilirde çünkü şu ana kadar faliyet belgesi alan kişi yok ilk gunlerde para istemeyebilirler fakat vergi olarak bize geri dönebilir tk kurumunu aradım onlarda bu kanun hakkında pek bilgiye sahip degiller konuya hakim olan osman bey var onunla bizzat gorüşmeniz gerekiyormuş kendisinede ulaşmak cok zor oda başkanıymış sanırım. Firma olalı 1 ay oldu ve ben hala basvuru yapmadım acele etmeye gerek yok 2 ay daha süremiz var Fatura kesmeyene 130 ytl ceza boyle birşeyin gerçekliği varmı bilmiyorum ama firma oldukdan sonra fatura kesmemek de yakışı kalmaz.
Son birsey Faliyet Belgesi Almanız için bir kere ticaret odasınada kaydınız bulunmalı Formdaki Eklere bakarsanız anlarsınız 15 veya 16. sırada olması gerekli .
Ticaret odası kaydı içinde 300-400 ytl ucret oduyorsunuz. Kısacası ortalama 600 700 ytl e sahıs firması kurabilirsiniz.
ama Ofisi olmayanlara faliyet belgesi verilmemeli yoksa ne anlamı varki bu kanunun . Bir Arkadas demişkii Sektorun %60 temizlenecek Bence %80 i temizlenecek rahat olun 10 ytl e web dönemi bitecek ...
Referanslarına Güvenipde Hala firma olmayan insanları kandıranlarda Bu işten Payını Çok güzel alıcak.. Saygılarımla DHS INTERNET TEKNOLOJILERI HARUN