Teorik açıdan
Barındığınız dc nin size 15 tb trafik verdiğini düşünürsek(fdc diye hesap ediyoruz)
Ki siz ostagor da barınıyorsunuz anladığım kadarıyla onların verdiği maksimum trafik 2,5 tb.Yani 100 mb lik 200 dosya indirilmesi trafiğin bitmesi anlamına gelir.
bir dizinin ortalama 750 mb olduğunu düşünürsek açıkcası
Projenizin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Trafik giderlerini karşılasanız bile(Ben hala bunu yapabileceğinizi düşünmüyorum,Örneğin günde 20k hitiniz olduğunu düşünemiyorum) bir süre sonra Anlık down hızının düşüklüğü kullanıcıları inanılmaz derecede sıkabilir.
Bunun dışında neden sadece yabancı dizilere ağırlık verilmiş anlamadım Lakin sanırım yabancı hit hedefli bir site.
Türkiye hedefli ise türkçe dizilere ağırlık verilmesi sizin açınızdan çok faydalı olur.
Hostgatorda kendimize ait sunucumuz var. Hostgator ile özel bir anlaşma yaptık BW ve Alan sınırsız. Daha dogrusu şöyle söliyim. Her ay kullandıgımız alan ve BW'ye göre veriyoruz. Yani her kullandıgımız ayın parasını ödüyoruz. Daha doğrusu ödeyeceğiz anlaşma yeni sağlandı.
Hem yabancı hem türkçe hedefli bir site ancak telif hakkı v.b gibi unsurlardan dolayı türk dizi koymayı düşünmüyorum. TR dil desteğini şuan üşeniyorum yapmaya yarına aktif olur.
Yorumların içinde tşk ederim.