yorumlar için tşk arkadaslar sehır dısında oldugum ıcın ancak yenı cevap verebılıyorum

elazıglı168 vallah sende bılıyosun dizi sitesı ıle ugrasmak cok zor. ama saolsun arkadaslarla benım kardes ılgılenıyo. ben sadece lınk eklıyorum vakıt buldukca.ama terlemeden ekmek yenmez bunu ıyı bılıyorum. inş daha iyi yapacaz siteyı

dizivefilm resımler senın sıtenden alınmadı. zaten sende resımlerı kendın yapmadın google image saolsun aradıgın herseyı buluyosun. dedıgım gibi eger resımler senın eserın ıse telıfı neyse ödemeye hazırım. yok onuda kabul etmezsen değişiriz resimleri sorun değil. cahılım mahılım ama ne varsa dılımde var kalbımde kötülük yok. ben cok okumus gördüm sanal dolandırıcılık yapıyolar neyse...

husay tşk ederım...

erdem07 sıtem zaten su anda ılk 10 ıcerısınde ve ılk guncellemede en az pr4 yapacam yanı zor dedıgın seyı yaptım bıle.dizilerı kendı sunucusuna yukleyecek kdr ensesı kalın bi dizi sitesı bılmıyorum varsada tek söz sölerım HELAL OLSUN o adama.gelelım uyelık sıstemıne. ben dizilerı fılmlerı uyelıkle veya baska sartlarla ızleten arkadaslara kızdıgım ıcın bu sıteyı actım. yanı hersey serbest hersey bedava hersey ugrassız yasasın paylasım yane tşk fikirlerın ıcın