wordpress-tr.com ve wpdestek.com bu siteler wp destek siteleri , sen destek yetersiz diyorsan bu siteleri yetersiz buluyorsun demektir..Bu sitelerin ismine vurgu yapman gerekmiyor illaki..
Birde biz bu işi bilmiyoruz işte o yüzden bu siteyi açıyoruz diyosun , bilmiyorsan nasıl destek sağlayacaksın... Birde bu konuyu açtıysan verilen tepkilere hazırlıklı olacaksın , bu konuda kimse senin kişiliğine yada başka şekillerde rencide edici söylemlerde bulunmadı , ama sen ilerde destek vermeyi vaad ettiğin bizlere
kalın kafalı diye hitab ediyosun..
Sana son birşey ;
Madem bilmiyorsun bu *oku, git okulunu oku.. (Okul açma)

Edit: Reklam yok gelir yok demişsin , sitende adsense reklamları salınmaya başlamış bile...
senin anladığın bu kadar işte sitede reklam olmayacak onlar temaların içinde farklı siteler ait adsense kodları bir temayı denerken o an görüyorsun hemen damgayı vuruyorsun webden anladığın bu kadar heralde, diğer olaya gelince ben bu başlığı millet eleştirilerini sıralasın diye açmadım bize katılacak gönüllü arkadaşlara duyuru yapmak için açtım ama görüyorumki siz destek yerine köstek olmaya daha yakınsınız son olarakda bana göre türkiyede wp desteği azdır sana göre çoktur sen yeterli buluyorsan sana yeten sitelerle takılırsın kimseye gelin desteğin kralını biz vereceğix demedim konuyu çarpıta çarpıta nerelere getirdiniz sitemize gönüllü olarak katılmıyacak arkadaşlar eleştiri veye parlak fikirlerini kendilerine saklasınlar lütfen.