Kimseye karşı aldığım bir tavır yok bu konuşmada yalnız şunları belirtmek isterim, kimse kimseyi tanımadan yorum yapmamalı ama arkadaşlar siteye bakmış sitedeki eksikliklerden dolayı böyle bir girişimde bulunmuşlar bu yüzden her iki tarafada haksızlık yapmamak lazım, e-Nuhe arkadaşımız sorulara cevap verdi ve iyiniyetini gösterdi, ayrıca bir domain almakla kimse "oo bu adam iyi, delikanlı adam bana domain aldı, her sözünü tutar" durumuna gelmemeli, bir domain dediğimiz 10 YTL'lik birşey, hiç kimse 10 YTL ile zenginde olmaz fakirde, şunuda belirtmek isterim burada e-Nuhe arkadaşımıza karşı yazılmış bir söz değildir bu, sadece durumun abartılmasından bahsediyorum....

Ve son olarak, e-Nuhe arkadaşımız aşağıdaki yazıyı göndermiş bende o yazıya cevap vermek istiyorum...

e-Nuhe adlı üyeden alıntı:
...
Çoluğumun Çocuğumun Rızkını Mahvettiniz.Allah Bildiği Gibi Yapsın
Merak etme kimse sizin veya ailenizin rızkıyla oynayamaz, çünkü hiç kimse bu güce sahip değildir, rızık Allah'tan gelir, eğerki bu başlıkta yazılanlar yüzünden bir gelir elde edemediyseniz bu rızkınızın böyle olduğundandır...

Kimse sözlerime alınmasın gücenmesin, tamamen objektif olarak gördüklerime birşeyler karaladım, herkese başarılar dilerim...