sen anladın niye zarar geleceğini...
niye adliyenin hostinginide mi sen sağladın. istediğin hakim şifresiyle girip istediğin cezayı verebiliyormusun.
ben sana niye vazgeçtiğimi yazdım, sen delilleri kararttın. madem kendi sitene zarar gelmesinden korkmuyorsun neden r10daki mesajları delil gösteriyorsun.
vergi konusuna gelince evet kazandıgımız her kurusun vergisini veriyoruz, siz veriyormusunuz, yoksa fatura alacaksanız %18 kdvsi var diyenlerden mi ?
şu 600bin ziyaretçi konusuda güzel bir konu. hosting sağladığın müşterilerinde zombilerinmi oluyor.
zombi konusuna gelince, bu konuda sitenin trafiğinin gerçek mi yoksa sahte mi oldugunu test eden özel araştırma şirketleri var, Türkiyedeki reklam ajansları bu ajanlardan destek alır ve Türk sitelerini inceler buna göre reklam gönderirler. 600 bin trafik alıyorum diyorsam bunu sitelerdeki reklamların parasını ödeyen adamlar doğruluyorlar merak etme
birde zombi konusunda benim hiçbir ürünüm zombi olabilecek nitelikte değildir.
fakat her tür win32 uygulaması %100 bu platforma hazırdır. sen tanıyor musun butun işini win32 den çözen birini??? tanımıyorsan hemen tanıştırayım?
herneyse saçma sapan konuşmaya devam et. ben uyuyorum canım benim.