çok alçak gönüllüsünüz, sağolun avukatım var .
r10a zarar gelsin istemiyorum, buranın hosting işlemleri ile bir bağlantınız var öyle anlaşıldı. bir yöneticiye bile sen benim kim olduğumu bilmiyormusun diye sorduğunuza göre bilmeyenler var demekki, öğrendik, öğrendiler.
reklam konusuna gelince evet yaptınız. ana sayfanızda hemde.devam etseydiniz 1 hafta daha yapardınız.
zaten insan kendi nasılsa başkalarını da öyle sanırmış.
yapın yapın, keyloggerde yapıp üyelerinizin şifresini çalın, msn konuşmalarını inceleyin.
sorununuz ne biliyor musunuz? çok ukalasınız.
suçlusunuz, dava açılmasından korktuğunuz için yaptığınız yanlışı sitenizde düzeltiyorsunuz ama burada hala gazel okuyorsunuz.
nasıl olsa istediğiniz zaman istediğiniz yönetici şifresiyle girip banlayabiliyorsunuz, konular istediğiniz yönde gitmeyince siliyorsunuz, belki benim şifremle de girip birşeyler karalarsınız ha neden olmasın bunu düşünmediniz değil mi?
avukatın varsa sor, bu adamın x sitede yazdıgı yazıdan ceza istesek diye EVET İSTEYEBİLİRSİN. R10 a da zarar gelmez, bizzat kefilim zarar gelirse karşılamaya. Yeterki saçma sapan adamlar laf edemesin.
teknolojik olarak saydıgın herşeyi yapabilecek becerimiz var, ama zerre kadar kullanmaya tenezzül etmeye gerk duymadık. Sen duydun buda senin derdin olsun.
hala konuşmaya devam edeceğinize ne yapabiliyorsanız onu yapın. mahkemeye durma şimdi git ver. yeterki uzatma, uzattıkça ben cevap vermek zorunda kalıyorum.
ayda 15 milyar vergi veren birine göre gereksiz uzatıyorsun. ben yerinde olsam ve gerçekten haklı olsam 50 defa yıkmıştım başına adliyeyi.