roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitedekileri reklamınız olmasın diye değiştirdim bu arada dilerseniz buradaki yazıları tespit ettirerek işlem yürütebilirsiniz. avukat lazımsa önereyim
ama yaptıgınızı asla kimseye unutturmaya niyetim yok
çok alçak gönüllüsünüz, sağolun avukatım var .
sitedekileri reklamınız olmasın diye değiştirdim bu arada dilerseniz buradaki yazıları tespit ettirerek işlem yürütebilirsiniz.
r10a zarar gelsin istemiyorum, buranın hosting işlemleri ile bir bağlantınız var öyle anlaşıldı. bir yöneticiye bile sen benim kim olduğumu bilmiyormusun diye sorduğunuza göre bilmeyenler var demekki, öğrendik, öğrendiler.
reklam konusuna gelince evet yaptınız. ana sayfanızda hemde.devam etseydiniz 1 hafta daha yapardınız.

güzel mantık. bende bir win32 yazıp yayacagım bir ara bunu aklıma getirdiğin iyi oldu, böyle birşeyi düşünmezdim
zaten insan kendi nasılsa başkalarını da öyle sanırmış.

hosts değişikliği konusunda daha kralını yapıp öyle olmaz böyle olur diye haber vericem bir ara takip edersiniz...

yapın yapın, keyloggerde yapıp üyelerinizin şifresini çalın, msn konuşmalarını inceleyin.

sorununuz ne biliyor musunuz? çok ukalasınız.

suçlusunuz, dava açılmasından korktuğunuz için yaptığınız yanlışı sitenizde düzeltiyorsunuz ama burada hala gazel okuyorsunuz.
nasıl olsa istediğiniz zaman istediğiniz yönetici şifresiyle girip banlayabiliyorsunuz, konular istediğiniz yönde gitmeyince siliyorsunuz, belki benim şifremle de girip birşeyler karalarsınız ha neden olmasın bunu düşünmediniz değil mi?