diğer konu silinmiş, kolunuz çok uzunmuş burada. sağlık olsun r10a birşey olmasın.
sitenizdeki metni değiştirmişsiniz teşekkür mü edeyim sitem mi edeyim bilmiyorum. hani derler ya özürü ....
size dün 24 saat süre vermiştim ve sözümde duruyorum,
Sayın İlgili
Oyun ve Sohbet Dünyası - Gamyun.Net adresinde şirketimize ait site hakkında yaptığınız aşağılık iftira ve yorumlarınızdan dolayı hakkınızda dava açılacaktır.
Yaptığınız yanlışı düzeltmeniz ve aynı sayfada özür yazısı yayınlamanız için size 24 saat süre veriyoruz.
-------------------------
24 saat beklemenize gerek yok, hemen yapmanızı öneririm.
acı olan ne biliyormusunuz. hukuktaki yavaşlık. ne yazıkki avukatımla görüşürken tespit ettiğimiz bir çok nokta mesajı değiştirmeniz sebebi ile geçersiz kaldı. yarın sulh hukuk mahkemesinde yapılacak tespit hiçbir işimize yaramayacak. yaptıklarınız yanınıza kar kaldı.
sağlık olsun
bu da bize ders olsun.
kıssadan hisse:
biri size gece küfredebilir sabaha kadar silerse hiçbir şey yapamazsınız. ne noter tastiği ne başka bir şey. mesaiyi bekleyip sulh hukuk mahkemesine tespit davası açıyorsunuz. sulh hukuk mahkemesi bilir kişi tayin edip söz konusu sitede olup biteni kayıt altına alıyor. onunla dava açabiliyorsunuz.
davanız 3 gün içinde görüşülüp sonuca bağlanıyor. haklı bulunursanız ilgili site 1 hafta boyunca sizin yazdıgınız düzeltme yazısını sitesinde yayınlamak zorunda kalıyor. yayınlamazsa 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası alıyor.
her neyse sayenizde bir şeyi daha yaşayarak öğrenmiş olduk,
düşmanım sen benim ifademsin hızımsın,
gündüz geceye muhtaç sen de bana lazımsın.