Merhabalar;

1.Sözümde Durdum must11 e Domain Verdim.1 Yıl Boyunca Bu Arkadaştan SahraHost Hakkındaki Gerekli Durumu Öğrenirsiniz

2.Bana Türkçe Yaz Diyenler Kullanıcı Adlarını vs. Düzenlesinler.

3.Adres Ekledik.Ofis Resmi Temsili Bir Resim İşin Ehli Görür Görmez Anlar Zaten.İletişim İçin Cep Telefonu Kullanmayı Tercih Ediyoruz.Çünkü Elektronikçiyiz ve Sürekli Ofiste Kalma Lüksümüz Yoktur.

4.En Büyük Sorun Vakit Kıtlığı Olmuştur.O Yüzden eXreme nin de Dediği Gibi Bazı Yerleri Düzeltmeliyiz(Adres Eklendi vs.)

5.Allah'a Şükür Anlım Açık,Hiç Birşeyden Korkma Gibi Bir Niyetim Yok.Öyle Bazıları Gibi ***** Script Alıp,Adam Dolandıranlardan Değiliz.

Son Olarak Kaç Defa Allah Allah Dedim Demekki Bazı Kişilerde Allah Korkusu Yok.Çoluğumun Çocuğumun Rızkına Bazıları Göz Dikti.Ocağıma İncir Ağacı Dikti.Allah Yoluma Taş Koyanları,Bi Şekilde Yok Etmek İsteyenleri,Fırsatçıları Bildiği Gibi Yapsın.Kaç Host Satıcısı Adres Eklemiş?Bırakın Adresi Kim Telefon Eklemiş.Biz Cep Telefonumuzu Eklemişiz 24 Saat Ulaşın Diye.

Girin Google a Araştırın SahraHostu.Bir Sorunumuz Var mı?Bir Kötü Olayımız Var mı? Araştırın.Gidin Referanslarımıza Sorun.Ondan Sonra Bana Hesap Sorun.

Allah Ailemin Rızkına Göz Dikenleri Bildiği Gibi Yapsın Bişey Demiyorum.