Merhaba Arkadaşlar;
Acil Para İhtiyacı Nedeniyle, Sitemi Satışa Çıkardım...
Acil Para Derken Yanlış Anlaşılmasın.. Paranın Neye Lazım Olduğunuda Söyleyeyim, Bilge Adam'da Web Tasarım ve Grafik Eğitiminde Kariyer Yapacağım Fakat Baya Bir Para Gerekiyor Bunun İçin, Bunun İçinde Gözüm Gibi Baktığım İlk Sitemi Satışa Çıkardım....

Site Hakkında Bilgi Vermek Gerekirse;
1- vBulletin Lisanslıdır, vBulletin Listesinde İçerik Nedeniyle Gösterilmiyor (Program, Tema, Film vs.vs.vs Sebebiyle)
2- Alınıcının E-Posta Adresine Lisans Hemen Aktarılacaktır...
3- Portal Kuruludur (vBadvanced CMPS v3.0 RC1) ki Şuan Gördüğüm Kadarıyla Türkiye'de vBulletin İçin Bu Kadar Fonksiyonlu Bir Portal Bulunmuyor... Portal Sistemimizde Şimdi'ye Kadar Türkiye Kimselerin Kullanmadığı Portal'a Entegreli Sayfalarda Bulunur ve Çoğaltılabilir Bu Sayfalar (Örnek: © 2006 - 2007 NARCOTIQTR.COM | Türkiye'nin En Büyük Diyabet Destek Platformu - Hava Durumu | Gök Gürültüsüz Günler Dileriz | Yağmur, Dolu, Kar, Sağnak, Hava Raporu). Kısaca Türkiye'de Tek (Varsada Ben Daha Görmedim)
4- Tema Parayla Alınmıştır. ***** Sitelerde Verilenlerden Değildir... Full Dosyalarını Verebilirim...
5- Sitede Kullanılan Eklentilerin Hiç Biri ***** Değildir..
6- Eklentinler %75'î Türkçedir.. İngilizcemin Yettiği Yere Kadar Türkçe Yaptım..
7- 1428 Oyunla Arcade Bölümü, Resim Galerisi Bölümü, Sohbet Bölümü, Radyo İstasyonları Bölümü Gibi Bölümler Tarafımca Geliştirilip Düzenlenmiştir...
8- Ayrıca Şuan Takiplerim Sonucunda Gördüğüm Youtube Video Arşivi'de Ziyaretçiler Tarafından En Çok Ziyaret Edilen Bölümümüzdür..
9- Sitede Üyelerin Rahat Ulaşım Sağlayabilmesi İçin Üst (Navbar) Menü Geliştirilmiştir...
10- Neredeyse Tüm Template Kodlamarında Düzenleme Yapılmıştır ve Fearful Arkadaşım Sayesinde Hiç Birinde Hata Bulunmamaktadır...
11- Türkçe Dahil 14 Dil Seçeneği Bulunmaktadır (Uluslarası Hedefi Olanlar İçin Bulunmaz Bir Dil Seçenek İmkanı)
12- Daha Sayılmayacak Düzenleme ve Görsellik
13- Anasayfa Pagerank 3'dür, Diğer Sayfaların Çoğu 2 ve 1 Olarak Değişiyor, Yeni Eklenen Sayfalar 0.
14- Alexa'daki Dünya Sıralamamız 187.225
15- Normal Olarak Tekil Hit 1K Olduğu Görülmedi Daha... Hem Reklam Hemde Site İşinde Tek Olduğumdan İsmin Duyulması Pek Sağlanamadı..
16- © 2006 - 2007 NARCOTIQTR.COM | Türkiye'nin En Büyük Diyabet Destek Platformu Domaini Google Adsense Tarafından Ban'lıdır.. Bu Yüzden İsteyene Adresi Satabilir yada Farklı Domain Kullanmak İsteyenlere Tasarım ve Sitede Değişecek Yazılarda Yardımcı Olabilirim... © 2006 - 2007 NARCOTIQTR.COM | Türkiye'nin En Büyük Diyabet Destek Platformu Domainide 2010 Yılının Eylül ayına Kadar Uzatılmış Bir Domaindir ve Almak İsteyenlere İsimtescil.Net Panelinden Hesabınıza Transfer Yapabilirim.
17- Sağlık Sitesi Olduğundan Pek Konu ve Mesaj Bulunmamaktadır
(Bu Konu'yu Açtığımda Saat - Dakika - Saniye İtibariyle)
Üyeler: 5,102
Konular: 4,026
18- Sitemiz BarisHost.Net | Hosting�Shell�Dedicate�Colocation�Reseller�Domain� Tasarım�IRC Sunucu�Radyo Sunucu�Linux Hosting�Windows Hosting Host Firması Tarafından Barındırılmaktadır ve Bu Yılın Eylül Ayında Alındı. Kullandığımız Peket BarisHost.Net | Hosting�Shell�Dedicate�Colocation�Reseller�Domain� Tasarım�IRC Sunucu�Radyo Sunucu�Linux Hosting�Windows Hosting Bu Linkte Bulunan En Son Pakettir (Max)

Açıklamalarda Belirtmediğim 2 Bölüm Daha Bulunmaktadır.

1. Astroloji Bölümü
© 2006 - 2007 NARCOTIQTR.COM | Türkiye'nin En Büyük Diyabet Destek Platformu Linkinden Ulaşabilirsiniz

2- Köşe Yazıları Bölümü. Bu Bölüm Şuan İçin Yönetici Hariç Herkese Kapalıdır. İlk Gören ve Duyan Siz Oluyorsunuz
© 2006 - 2007 NARCOTIQTR.COM | Türkiye'nin En Büyük Diyabet Destek Platformu

Lisans Ömür Boyudur ve Normalde Fiyatı 160$'dır... Tasarım, Kodlama ve Çevirilerim İçinde Emeğimin Karşılığı Almak İstiyorum... Aslında Anlatıklarım Az Bile.. Çünkü 1 Seneden Fazladır Reklam Yerine Sitenin Hep Kodlama ve Tasarımıyla Uğraştım. Dışardan Bakıncada Pek Birşey Görmedim Demeyin Üye Olup Panelleri İnceleyebilir, Mesajların Gösterimilerine Bakabilir ve Diğer Forumlardan Ayırt Edilebilir Bir Fark Olduğunu Gezerek Anlayabilirsiniz. Üye Olmadan da Kısıtlamaları ve Dikkat Çekici Yanlarını Görebilirsiniz... Satıldıktan Sonra Alıcı İle İrtibatım Kopmayacak.. Tasarım veya Kodlama Konularında Yardımcı Olacağım..

Açılış Fiyat'ı 2.500€, Açık Arttırma İle Satışa Sunuyorum...
İlgilenen Arkadaşlar Yorumlarını Konu'nun Devamında Belirtebilir...

İletişim: djwhackoneout@gmail.com - 0545 399 25 97 - 0534 270 55 33

Not: ***** Olarak Çıkan Yazılar Yerinde Normalde W A R E Z Yazıyor...