haha çok güldüm buna

hakkarim.net uygulamasını kuranlar hosts dosyasının içeriğini açıp baksınlar.

Alıntı
127.0.0.1 localhost
1.1.1.1 www.yuzbirdunyasi.com# Blocked by Anti Virus Software
1.1.1.1 yuzbirdunyasi.com# Blocked by Anti Virus Software
1.1.1.1 ftp.servage.net# Blocked by Anti Virus Software
1.1.1.1 www.okeyevi.net
1.1.1.1 okeyevi.net
1.1.1.1 www.yuzbirdunyasi.com
1.1.1.1 yuzbirdunyasi.com
1.1.1.1 okeydunyasi.com
1.1.1.1 Online Okey 101 ve 51 Oyunu
1.1.1.1 Oyun ve Sohbet Dünyası - Gamyun.Net
1.1.1.1 gamyun.net
bu şekilde olduğunu görüceksiniz. Muhtemelen dün harladığımız için kodu değiştirmiştir uyanık arkadaşlar

İncelemek isteyen var ise gönderebilirim. Bu konuda gerçekten iyi niyetli olarak düşünerek önce bir antivirüs bir antispy programı olabilir mi diye araştırdım. Fakat bu adamların akılları sıra engelledikleri sitelerden birinin sahibide bize mail atıp durumu iletince oturduk inceledik. Basit bir HEX editör ile açın adamların dosyasını içerisinde hosts dosyasını araştırın

Hatta bu yukardaki kelimeleri araştırın.

Adamlar muhtemelen mesajı değiştirmiştirler. Ben size değiştirilmemiş halini göndereyim

http://www.gamyun.net/34oyunu.zip dosyasını indirin. Dünki indirilmiş halidir görün.

Ayrıca hazım konusuna gelince güldürmeyin beni

101 oyunu konusundada oyunu sen ürettiysen gidip bir fikir tescili yaptırman güzel olurdu. Bende okey oyunu için isteyeyim bir başkasıda tavla için ister. Buda harbiden komik olmuş

Hiç bir reklam filtresi hosts dosyasını editleme hakkını sana vermez. Sen bu kafayla gidip adamların msn konuşmalarını bilgisayarlarındaki diğer özel bilgileride çalabilirsin.

Her neyse maildede yazmıştım. Cevap vermek istemiyorum. Gidip yasal yollara başvurun.