aynı uyarıyı sitelerindeki iletişim maillerine de gondermiştim.
cevapları:
24 saat beklemenize gerek yok, hemen yapmanızı öneririm. Son 1 hafta içerisinde sitenizdeki oyun dosyalarınız istanbul 18. Noteri+yıldız teknik üniversitesi öğretim görevlileri tarafından web sitenizden indirildi ve indirilen dosyanın içeriği + doğruluğu bu yetkililerce tescil edildi.
Bu konuda engelleme yaptığınız diğer oyun sitelerinede bugun itibari ile bilgi gönderdim sanırım diğer sitelerden de aynı tepkiyi görmeye hazır olmanız gerekiyor.
Biz dava açmayı düşünmüyoruz, insanların ilgisini çekmek yeterli olacaktır. Fakat siz istediğiniz gibi dava açabilirsiniz.
Bu konuda başka cevap vermeyi düşünmüyorum. Dilediğiniz yorumu dilediğiniz yasal işlemi yapabilirsiniz. Bizi meşgul etmediğiniz sürece sorun yok.
Gamyun.Net
yarın avukatımla görüşüp dava açacağım, dava dilekçesinide burada yayınlayacağım ibret olması için. her önüne gelen elini kolunu sallayarak böyle alçakça iftiralar atamayacağını öğrenecek.
ayrıca telif hakkı ihlal davası da açacağım, tescili yapılmış bir yazılımı taklit etmekten ne çıkarmış hukuk gösterecek.