ManuaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu dışı olacak biraz ama bu maçı yönetecek hakem ajax psv maçında 5. golden sonra yumruk şov yapmış görüntü var mı youtube'da filan bilen var mı

konuyla alakalı umarım kazanırız ama yinede, ulusoy & terim elele ikinizede güle güle.
Yumruk olayi Hollanda`da haftalarca konusulmus, hakem olayi anlattiginda is acikliga kavusmus...

"Golden onceki pozisyonda PSVli taraftarlar faul faul diye bagirdi fakat top yine onlarda kalinca pozisyonu devam ettirdim, akabinde gol gelince de iyi ki devam ettirmisim diyerek kontrolsuz sekilde verdigim karardan memnuniyetimi fiziksel olarak gosterdim, ancak sevincim gole degildi verdigim avantajaydi."

Bu arada Fatih Terim maca "taraftar" istemis, mevzu milli mevzu olunca kosturarak gidelim dedik. Gisede 2 saat kadar sira bekledikten sonra giseler acildi ve bilet satislari basladi. Onlerdeyim diye rahattim ama sanirim 3-5 sira arkamdaki o bileti alamadi.

Neyse bi yumurta sarisi, biraz da balli sut... 90 dakika sonrasinda kisik bi sesle zaferimizi kutlamak icin Taksim`deyiz, bekleriz...