Muhabbet yine aynı isimtescil kötü muhabbeti. Mesajlar içerisinde biri en iyi cevabı müşterilerin vereceğini söylemişti. 1 ayda 100 bin ytl üzerinde domain ücreti para akışı sağlayarak ve bunun üzerine bir de hosting , vps vb eklenirse ne kadar olacağı belirsiz bir miktar geçişini sağlayarak cezanladırıyor!.
Gerçeklten öyle saçma sorunlarla karşılaşıyorumki 1 aylık domainimin süresi bitti diye kapattıkları bile oldu. Hemde hiç bir uyarı maili atılmadan. Fakat sadece 1 telefon ve 1 dakikalık bir görüşme ile sorun çözüldü.
isimtescil üzerinden 300 e yakın domain 5 bayi paketi yönetiyorum ve isimtescilden hariç 3 hosting firmasıyla da çalışıyorum. Ama isimtescilin verdiği hizmetin 10 da 1 ini bile veremiyorlar.
Hiç mail atmadım. atsam bilemem cevap verirlermi. Ama telefonlarıma her zaman çıktıkları ve sorunumu mutlaka çözdükerini göz önüne alırsam. cevap vermemelerini anlayışla karşılayabilirim. O kadar müşterinin telefonlrına cevap verip sorunlarını hallederken mail yazmak gerçekten zor iş olur tahminim.
Bir suçlu ararken ilk kendimizi sorgulasak belki uğraşmadan bulabiliriz.