Arkadaşlar
buradan daha detaylı bilgi edinebileceğiniz yarışmaya afiş tasarlayarak katılmayı düşünüyorum.
Yarışmadan bugün haberim oldu, hemen düşünmeye başladım. Başlıkta slogan yazıyor ancak henüz tam bir fikir de oluşmuş değil kafamda.
Slogan hakkında veya afiş tasarımı hakkında farklı beyinlerde farklı düşünceler çıkabileceğini düşündüm ve bu konuyu sizlere danışmak istedim. Bu konularda düşünceleriniz var ise eğer, bunu benimle de paylaşırsanız sevinirim.
Beni zorlayacağını düşündüğüm şey aslında konu. Konu başlıkta da yazdığım gibi vergi, bütün gün düşünmeme rağmen, klasikleşmiş bayat fikirlerin dışında bir şey gelmedi aklıma. Vergi hakkında nasıl bir çalışma yaparsam gerçekten dikkat çeker, gerçekten yarışmada bir şansı olur bunu düşünüyorum. Bunu bulduktan sonra tasarım işi kalıyor geriye, o da fazla uğraştırmaz diye düşünüyorum...
Yukarıda belirttiğim konularda bana yardımcı olursanız sevinirim. (Program olarak: Photoshop + illustrasyon kullanabilirim.)
Bu arada lise veya lise dengi kademede öğrenimn gören arkadaşların yarışmaya bir göz atmalarını tavsiye ederim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim ...