Adam Karalamak Bu Kadar Kaly Mı ?? Ben Bu Hosting Firmasından Aldım Hostumu. Ve Gayet Memnunum. Diğer Hostçular Gibi Bir Porblem Durumunda Yok Olmuyorlar. Adamlar Cesaret Edip Cep Telefon Numaralarını Veriyorlar Yine Mi Yaranamıyorlar.. Daha Ne Yapsınlar Söyleyin Hee ??
1 yıldır Bu Firmayla Çalılıyorum. Ciddi Bir Sorun Çıkmadı . Site Kapanamsı, Host Sorunu Filan Hiç Bişey Yaşanmadı. En Ufak Sorunlarda Bile Büyük Titizlikle İlgileniyorlar Ve Sorunu Çözüyorlar. Bir de Başka Hostum Var. Soru Soracağım Diyorum. Buyrun Diyor. MSN ÇEVRİMDIŞI !!!! Hangisinin Olmasını İstersiniz.
Dediği Gibi Bir Kez Aradınızmı ? Telefona Başka Biri Çıksa Ve Böyle Konuşsanız Tamam. Sorun Yok. ama Aramadan Karalıyorsunuz. Zaten Sizin İşiniz Bu. Ufak Bir Koz Bekliyorsunuz Tüm Firmalardan . O Koz Elinize Geçtiği Gibi Siteyi Karalıyorsunuz.. Olacak İş Değil. Adam Gibi Satın Hostunuzu. Destek Verin Müşterilerinize. Müşterilerinize Ayırmanız Gereken Zamanı Aptal Aptal İftiralarda Bulunarak Böyle Güzel Bir Webamster Sitesini Batırmayın..