mujox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
db yi editleme imkanı olsaydı bunca sorun yaşanmazdı.. bütün sitelerin db si aynı .. 100 lerce aynı isim, noktalı virgülüne kadar aynı müzikler..
Kesinlikle haklısınız. Ayrıca sadece bir şarkı için girilen etiket miktarı bu kadar olursa sonuç kaçınılmaz zaten:
Alıntı
Resimler Ve Hayaller - Ağlamak Sırayla, - Ağlamak Sırayla,bedava mp3 indirAğlamak Sırayla - , - Ağlamak Sırayla bedava mp3,bedava mp3 indir - Ağlamak Sırayla mp3 indir, - Ağlamak Sırayla mp3, dev mp3 arşivi Resimler Ve Hayaller - Ağlamak Sırayla indir,Ağlamak Sırayla - mp3 indir,Ağlamak Sırayla - indir,Ağlamak Sırayla indir, mp3,Resimler Ve Hayaller - Tövbeliyim, - Tövbeliyim,bedava mp3 indirTövbeliyim - , - Tövbeliyim bedava mp3, yasal mp3 indir - Tövbeliyim mp3 indir, - Tövbeliyim mp3, dev mp3 arşivi Resimler Ve Hayaller - Tövbeliyim indir,Tövbeliyim - mp3 indir,Tövbeliyim - indir,Tövbeliyim indir, yasal mp3 indir mp3,Resimler Ve Hayaller - Seni Özledim, - Seni Özledim, dev mp3 arşiviSeni Özledim - , - Seni Özledim bedava mp3, - Seni Özledim mp3 indir, - Seni Özledim mp3, yasal mp3 indir Resimler Ve Hayaller - Seni Özledim indir,Seni Özledim - mp3 indir,Seni Özledim - indir,Seni Özledim indir, yasal mp3 indir mp3,Resimler Ve Hayaller - Resimler Hayaller, - Resimler Hayaller,Resimler Hayaller - , - Resimler Hayaller bedava mp3,bedava mp3 indir - Resimler Hayaller mp3 indir, - Resimler Hayaller mp3, yasal mp3 indir Resimler Ve Hayaller - Resimler Hayaller indir,Resimler Hayaller - mp3 indir,Resimler Hayaller - indir,Resimler Hayaller indir,bedava mp3 indir mp3,Resimler Ve Hayaller - Buraya Kadar, - Buraya Kadar, dev mp3 arşiviBuraya Kadar - , - Buraya Kadar bedava mp3, - Buraya Kadar mp3 indir, - Buraya Kadar mp3, Resimler Ve Hayaller - Buraya Kadar indir,Buraya Kadar - mp3 indir,Buraya Kadar - indir,Buraya Kadar indir, yasal mp3 indir mp3,Resimler Ve Hayaller - İnkar Etme, - İnkar Etme,bedava mp3 indirİnkar Etme - , - İnkar Etme bedava mp3, dev mp3 arşivi - İnkar Etme mp3 indir, - İnkar Etme mp3, Resimler Ve Hayaller - İnkar Etme indir,İnkar Etme - mp3 indir,İnkar Etme - indir,İnkar Etme indir, yasal mp3 indir mp3,Resimler Ve Hayaller - Kalsın, - Kalsın,Kalsın - , - Kalsın bedava mp3, - Kalsın mp3 indir, - Kalsın mp3, Resimler Ve Hayaller - Kalsın indir,Kalsın - mp3 indir,Kalsın - indir,Kalsın indir, dev mp3 arşivi mp3,Resimler Ve Hayaller - İkimizde Kaybettik, - İkimizde Kaybettik, dev mp3 arşiviİkimizde Kaybettik - , - İkimizde Kaybettik bedava mp3,bedava mp3 indir - İkimizde Kaybettik mp3 indir, - İkimizde Kaybettik mp3, Resimler Ve Hayaller - İkimizde Kaybettik indir,İkimizde Kaybettik - mp3 indir,İkimizde Kaybettik - indir,İkimizde Kaybettik indir, dev mp3 arşivi mp3,Resimler Ve Hayaller - Tövbeliyim, - Tövbeliyim,bedava mp3 indirTövbeliyim - , - Tövbeliyim bedava mp3,bedava mp3 indir - Tövbeliyim mp3 indir, - Tövbeliyim mp3, dev mp3 arşivi Resimler Ve Hayaller - Tövbeliyim indir,Tövbeliyim - mp3 indir,Tövbeliyim - indir,Tövbeliyim indir, dev mp3 arşivi mp3,Resimler Ve Hayaller - Tadı Yok, - Tadı Yok,Tadı Yok - , - Tadı Yok bedava mp3, - Tadı Yok mp3 indir, - Tadı Yok mp3,bedava mp3 indir Resimler Ve Hayaller - Tadı Yok indir,Tadı Yok - mp3 indir,Tadı Yok - indir,Tadı Yok indir, dev mp3 arşivi mp3,Resimler Ve Hayaller - Yalan Dünya, - Yalan Dünya, yasal mp3 indirYalan Dünya - , - Yalan Dünya bedava mp3, yasal mp3 indir - Yalan Dünya mp3 indir, - Yalan Dünya mp3, Resimler Ve Hayaller - Yalan Dünya indir,Yalan Dünya - mp3 indir,Yalan Dünya - indir,Yalan Dünya indir, yasal mp3 indir mp3,Resimler Ve Hayaller - Seni Özledim (Trio Version), - Seni Özledim (Trio Version), yasal mp3 indirSeni Özledim (Trio Version) - , - Seni Özledim (Trio Version) bedava mp3, yasal mp3 indir - Seni Özledim (Trio Version) mp3 indir, - Seni Özledim (Trio Version) mp3, yasal mp3 indir Resimler Ve Hayaller - Seni Özledim (Trio Version) indir,Seni Özledim (Trio Version) - mp3 indir,Seni Özledim (Trio Version) - indir,Seni Özledim (Trio Version) indir,bedava mp3 indir mp3,Resimler Ve Hayaller - Aslında III, - Aslında III, yasal mp3 indirAslında III - , - Aslında III bedava mp3, yasal mp3 indir - Aslında III mp3 indir, - Aslında III mp3, yasal mp3 indir Resimler Ve Hayaller - Aslında III indir,Aslında III - mp3 indir,Aslında III - indir,Aslında III indir, yasal mp3 indir mp3,Resimler Ve Hayaller - İkimizde Kaybettik (Akustik), - İkimizde Kaybettik (Akustik),İkimizde Kaybettik (Akustik) - , - İkimizde Kaybettik (Akustik) bedava mp3, dev mp3 arşivi - İkimizde Kaybettik (Akustik) mp3 indir, - İkimizde Kaybettik (Akustik) mp3,bedava mp3 indir Resimler Ve Hayaller - İkimizde Kaybettik (Akustik) indir,İkimizde Kaybettik (Akustik) - mp3 indir,İkimizde Kaybettik (Akustik) - indir,İkimizde Kaybettik (Akustik) indir, mp3,Resimler Ve Hayaller - İnkar Etme, - İnkar Etme, dev mp3 arşiviİnkar Etme - , - İnkar Etme bedava mp3,bedava mp3 indir - İnkar Etme mp3 indir, - İnkar Etme mp3,bedava mp3 indir Resimler Ve Hayaller - İnkar Etme indir,İnkar Etme - mp3 indir,İnkar Etme - indir,İnkar Etme indir, yasal mp3 indir mp3,