Hakan sen kimi kandırıyosun?

Senin yüzünden bende girdim hapse, kuzeninde girdi. Hala akıllanmamış gibi buralarda fink atıyorsun...

Madem suçsuzsunuz niye kuzenin polis zoruyla arandığı benim mahkememe defalarda evine uyarı gönderilmesine rağmen gelmiyor? Niye ortalardan kaçtı?

Ortaya bir çıksanız ben beraat edeceğim. Kuzenin dahil arkadaşların bile hayvan gibi para kazandığını ve aldığın sıfır SEAT LEON'un bagajının paralarla dolu olduğunu bilmiyormu? Yakalanmasaydın ne olacaktı? Ev alacaktın. Bu hayallerini bile biliyorum. Okuldan neden kaydını sildirdin. Mahkemeler sitelerini kapttırdığı içinmi?

Erkeksen getir kuzenin Murat Yılmazı karşıma ve Türkiye Adliyesinin önüne!
Kararı Türkiye versin. Kaçmakla olmuyor bu işler.

(Murat Yılmaz, Hakan Yılmaz'ın kuzenidir. Şirketimden aldığı domaini çocuk pornosunda kullanmasından ötürü WHOIS bilgilerinde Register olarak beni aldılar içeri, Hiç bir ***** sitem yok Hosting firmasıyım. (2005'den beri Ltd. Şti.)

Cevabını ver, Kuzenin teslim olsun!