w.ba yazıları bana ait diğeride datateknolojiye
(17:14) DT // Core2Duo 2: nasılsın hocam.
(17:14) w.ba: valla şükür iyilik ama
(17:14) w.ba: sayenizde biraz moralsiz
(17:14) w.ba: sinirli
(17:15) DT // Core2Duo 2: vallahi hocam ne deseniz haklısınız,yani tüm kurumsal müşterilerimle de şuan sorunluyum.çalıştığım veri merkezi
(17:15) DT // Core2Duo 2: haber odası yani normdata
(17:15) DT // Core2Duo 2: belki duymuşsunuzdur
(17:15) DT // Core2Duo 2: r10 da konu açtılar
(17:15) DT // Core2Duo 2: odemeleri yapmamış reklam v.s
(17:16) DT // Core2Duo 2: ist a
(17:16) DT // Core2Duo 2: gittim
(17:16) DT // Core2Duo 2: şuan izmir e geçtim
(17:17) w.ba: peki hocam ne olcak
(17:18) DT // Core2Duo 2: hocam inan bende bekliyorum şuan istersen usd den vps vereyim sana geçici süre için
(17:18) w.ba: bana yedekler lazım
(17:20) DT // Core2Duo 2: bir sn. tekrar arayacağım veri merkezini
birdaha da görüşemedik ne cep telefonlarına attığım mesajlar ulaştı ne çağrılar ne de kurumsal telefonlarına bakan oldu. ulaşım sağlanamayınca yedeklerimi alabilirim umuduyla normdata ya ulaştım bizim colocation hizmetimiz yok dediler. belkide radore hostingtir dedim onlarda bilemiyoruz birçok çalıştığımız firma var dediler ve yedekler olsa bile vermemiz hukuki açıdan sorun olur dediler.
bana aynı durumu daha öncede yapmıştı datateknoloji benim sitelerin olduğu hdd yanmıştı ve ben tekrar datateknoloji ile devam etmekle hata yaptım. bu saatten sonrada yardımcı olcaklarını pek sanmıyorum. geçmiş olsun. bu firma ile çalışcaklar 100 kere düşünsün yine düşünsün. bütün emeklerim gitti para verip aldığım script yok oldu. google indexlerim sitelerin kapalı olmasından dolayı silindi. hitlerim çok azaldı.