hocam öncelikle i.t. hakkındaki tek sorun yaşayan sen değilsin. ve bu sorunu anlamak için gerçekten yaşamak gerekir.
~konu dışı: altta cevap verdiğin şahıs kendini herkesten çok bilen biri olarak görüyor ve ona buna sataşıyor. bana da sürekli aynı şeyi yaptığı için alıştım. ama bilmiyorki çok bilmek ukalalık yapmayı gerektirmez. o yüzden bu şahsı kafana takıp canını sıkma.
son olarak zaten herkes i.t'nin ne kadar iyi
(!) veya ne kadar kötü olduğunun farkında
1- Karsindakinin kim oldugunu bilmeden hakkinda yaptigin konusmalara dikkat et.
2- Dunyada kredi karti ile yapilan islemlerde numara kaydetmeyen en az 1 tane firma var oda bizimki.
3- CV2`nin vee SSL`in ne oldugunu en az senin kadar iyi biliyorum aciklama yapmana gerek yok takildigin yer varsa sor.
Eger yukarda bir kismini verdigim uyelik sozlesmesini okuduysan tutmayacaklarini iddaa ediyorlar. Onlar sozlesmelerine tutataz yazdilar ben kabul edip sonradan niye tutuyosunuz diye mi idda ettim ?
Birisine iftira atarken kendini bilde konus ne biliyorsun baskasinin kartini kullandigimi yanimdamiydin alisverisi yaparken?
Madem bu kadar guzel bir firma neden desktek anlayislari bu kadar zayif?
Madem bu kadar gelismis bir firma neden islemi yapmadan once kredi kartini kontrol edip bu karti kullanamazsiniz diye bir uyari vermiyorda 20 tane domaini tescil edip sonra 9 ay sonra domaini uzatmak icin girdigimde biz sizin hesabinizi baskasinin kartini kullanmaktan dolayi kapattik karti gonderin acacagiz diyor. Islemi yaparken adam gibi yapsin kontrollerini provizyon alabiliyorsa bankadan ceksin parayi yoksa cekmesin. Ama yukardaki mesajimda da soyledigim gibi hem parayi cekiyorlar hem calinti kart kullanmakla sucluyorlar hemde parayi karta geri iade etmiyorlar.
Madem calinti kart oraya iade etsinler parayi sonra gelip bana dava acsinlar.
Ama isimtescil.net`i bu kadar savunduguna gore seninde sirketle bir alakan var galiba, zaten onlarda destek birimindeki cevaplarinda ayni senin gibi saygisiz cevaplar veriyorlar.