Şimdi benim çok zeki arkadaşım ;
Orda senin kredi kartı numaranın kaydedildiği söylüyor.
Dünyada KREDİ KARTI NUMARASI KAYDETMEYEN Tek bir firma bile yok.
Senin kredi kartı numaranla adam hiçbirşey yapamaz
CV2 dediğimiz 3 haneli güvenlik koddu onlarda olmadığı sürece senin kredi kartınla hiçbirşekilde işlmn yapamazlar.
kredi kartı numaralarını tutmalarıda gayet kendilerininde belirttikleri sebeplerde olağan bir durumdur.
Güvenlik kodunuzu kaydetmeleri ise olanaksızdır.
Kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz sayfada SSL sertifikası kullanılmaktadır.
İsimtescilin kullandığı sertifika üst düzey bir sertifikadır.
Ssl hakkında sana burada detaylı bir açıklama yapmayacağım.Zaten pek birşey anlayacağınıda sanmıyorum Çünkü sana göre herkes kötü sen süpersin.
Ama şunu bilki İsimtescil senin güvenlik kodunu kaydedemez.Varasyalımki kaydetti bu yasalara göre suç.Bunu herhangi bir şekilde kullanması Şirketin kitlenmesi demektir(Dünyada ssl i kıran varmı bilmiyorum

)
Ayrıca adamların senin hesaplarını kapatmaları çok haklı bir davranış.Dünyada hiçkimse başkasının kredi kartıyla alışveriş yapamaz.Buda yasalara göre suçtur.Adamlarda başkasının kredi kartını kullandığın için dolayısı ile hesap kapatmışlar.Bu yüzdne hiçkimse isimtescili suçlayamaz.Kullanım koşulları ve güvenlik yasaları çok açık.
Son günlerde FORUMDA isimtescil hakkında konular açılmaya başladı.
Ancak gözlemlediğim şuki İsimtescil çok fazla kullanıldığı için bilinçsiz kullanıcı sayısı çok fazla.Dolayısı ile HAKSIZ olan kullanıcı haklıyım deyip gelip foruma konu açarak o firmaya zarar veriyor.
1- Karsindakinin kim oldugunu bilmeden hakkinda yaptigin konusmalara dikkat et.
2- Dunyada kredi karti ile yapilan islemlerde numara kaydetmeyen en az 1 tane firma var oda bizimki.
3- CV2`nin vee SSL`in ne oldugunu en az senin kadar iyi biliyorum aciklama yapmana gerek yok takildigin yer varsa sor.
Alıntı
redi kartı numaralarını tutmalarıda gayet kendilerininde belirttikleri sebeplerde olağan bir durumdur.
Eger yukarda bir kismini verdigim uyelik sozlesmesini okuduysan tutmayacaklarini iddaa ediyorlar. Onlar sozlesmelerine tutataz yazdilar ben kabul edip sonradan niye tutuyosunuz diye mi idda ettim ?
Alıntı
Ayrıca adamların senin hesaplarını kapatmaları çok haklı bir davranış.Dünyada hiçkimse başkasının kredi kartıyla alışveriş yapamaz.Buda yasalara göre suçtur.Adamlarda başkasının kredi kartını kullandığın için dolayısı ile hesap kapatmışlar.Bu yüzdne hiçkimse isimtescili suçlayamaz.Kullanım koşulları ve güvenlik yasaları çok açık.
Birisine iftira atarken kendini bilde konus ne biliyorsun baskasinin kartini kullandigimi yanimdamiydin alisverisi yaparken?
Madem bu kadar guzel bir firma neden desktek anlayislari bu kadar zayif?
Madem bu kadar gelismis bir firma neden islemi yapmadan once kredi kartini kontrol edip bu karti kullanamazsiniz diye bir uyari vermiyorda 20 tane domaini tescil edip sonra 9 ay sonra domaini uzatmak icin girdigimde biz sizin hesabinizi baskasinin kartini kullanmaktan dolayi kapattik karti gonderin acacagiz diyor. Islemi yaparken adam gibi yapsin kontrollerini provizyon alabiliyorsa bankadan ceksin parayi yoksa cekmesin. Ama yukardaki mesajimda da soyledigim gibi hem parayi cekiyorlar hem calinti kart kullanmakla sucluyorlar hemde parayi karta geri iade etmiyorlar.
Madem calinti kart oraya iade etsinler parayi sonra gelip bana dava acsinlar.
Ama isimtescil.net`i bu kadar savunduguna gore seninde sirketle bir alakan var galiba, zaten onlarda destek birimindeki cevaplarinda ayni senin gibi saygisiz cevaplar veriyorlar.