Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence yanlış düşnüyorsunuz kart sizin üzerinize olabilir ama yinede buna tam anlamıyla emin olmak zorundalar sizi tenzi ediyorum ortalıkta o kadar çok *********** kart hırsızı varki bende onların konumunda olsam böyle davranırdım
Kredi kartinin sizin uzerinize olup olmadigini anlamanin tek yolu bunu sisteme kaydedip, daha sonra baska bir kullanici kullanidinga "bunu daha once baskasi kullanmis bu kesin calmis bu karti" tepkisini vermek degildir. Hele ki kredi karti sayfasinda isim kontrolu bile yapmayan firma icin... Ben bir cok firmadan alisveris yapiyorum cogu zaman kartimin fatura adresini dogru yazamadigim icin kartimdan parayi cekmiyorlar.

Ayrica isimtescil.net diyor sen calinti kart kullanmissin, hizmeti durduruyor ayni zamanda da calinti oldugunu iddaa etdigi karta parayi iade etmiyor.

Buda basima gelen farkli bir olaydir, cok guzel bir domain buldum satmak icin com,net,org serisini acele ile almak istedim. Domainleri satacagim icin farkli bir hesap actim tum islemleri tamamladim yatdim uyudum. Ertesi gun ne goreyim hesabimdan para cekilmis, hesabim deaktif edilmis, domainlerde register edilmemis. Hem domainleri baskasi aldi bir suru zarar ettim. Hemde blokelenen hesabimdan cekilen 3 domain ucreti geri iade edilmedi. Calinti kart kullanmaktan vs.. size dava acacaz falan dediler bende acin memnun olurum dedim sonra ses seda gelmedi.