Firewall işi dert değil. listedede yazılı 1 kaç güne kadar alacağız.

Firewall şu an modemin port yasaklama sistmini kullanıyoeum ama bi kaç güne bir Firewall cihazı alacaz cihaz ve yazılım yaklaşık = 500 YTL

Güç kaynağı ise 2 PC (sadece kasa --- monitör yok) + 1 G.SHDSL Modem + 1 Firewall in sadece bağlı oduğu 8 KVA lık bir UPS Regülatör kullanacağım.

400 Watt * 2PC + 50 Watt 1Modem + 100 Watt 1Firewall = 950 Watt Toplam Güç gereksinimi

Tahminlerime göre bu 8 KVA lık bir UPS Regülatör yukarda belirttiğim bağlı bulunan cihazları 2 saatten daha fazla fazla götürebilir.

28 Yıldır Malatya'da yaşıyorum ayrıca 4 Yıldırda şu an bulunduğum bürodayım maximum bu güne kadar Malatya öyle büyük şehirler gibi her an elektrik kesilen bir yel değil yılda belki bir hadi biemeden 2 defa 20 şer dakikalık kesinti yaşadık. Tabi burası Türkiye herşey olabilir. ama İK ETAPTA OLMASADA ilk etapta önerinize uyup bi jeneratör alacağım.

Benim bahsetmek istediğim Hat konusunda br sıkıntı çıkabilirmi?

G.Shdsl ile hiç çalışmadım yeterl,i olup olmayacağı konusunda bazı tereddütlerim var. Eğer bu konuda bilgisi, tecrübesi, düşüncesi ve fikri olan arkadaşlarda paylaşırsa memnun olurum.

Fikirlerinizi paylaştığınız için ayrieten teşekkür ederim... SAYGILARIMLA