sekizbit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar benim 100 lerce domainim var ve bi kismi isimtescil.net de kayitli.

Sizin isimtescil.net hakkindaki gorusleriniz nelerdir bilmiyorum ama benim hic guzel degil.

Oncelikle uyarmak isterim bu firma kredi karti bilgilerini veritabanina kaydediyor.

Bu kendilerinin bana konu ile ilgili olay cikartinca attiklari mail. Yani yalanlamiyorlar. Gerci bir sonraki seferde ilk seferde ne yazdiklarini bile unutup Sadece ilk 4 ve son 4 hanesini kaydettiklerini soylediler ama ilk sefer agizlarindan kacti bile.

Buda konu ile ilgili sozlesme maddeleri

Ayrica bu yetmezmis gibi, hesabimi baskasinin kartini kullanmak sucundan (anlama sebepleride, bu kartla baska hesaptan daha once alisveris yapilmis e benim 10 larca hesabim var isim tescilde yapmisimdir) hesabimi deaktif etmisler. Acmak icin, nufus cuzdani fotokopisi ve kredi karti fotokopisi istiyorlar. Nufus cuzdani fotokopisi isteyebilirler ancak kredi kartimi istemeye haklari yok.

Birde acik cek yollayayim isterseniz dedigimde hesabimi bir daha asla acmayacaklarini soylediler. Hesabimdaki domainler mi ? Unlocked duruma getirip listesini bana yollamalarini soyledim ama bakalim onlarin uzerine de yatmayi dusunuyorlarmi.

Sonuc olarak size tavsiyem bu firmayla calismayin. Musteri memnuniyeti anlayislari sifir. Destek konusuna gelince cok saygisizlar ve gunde 1 cevap yaziyolar.

Acikcasi turkiyeye dondugumde dava acmayi dusunuyorum kendilerine.
Şimdi benim çok zeki arkadaşım ;

Orda senin kredi kartı numaranın kaydedildiği söylüyor.

Dünyada KREDİ KARTI NUMARASI KAYDETMEYEN Tek bir firma bile yok.

Senin kredi kartı numaranla adam hiçbirşey yapamaz

CV2 dediğimiz 3 haneli güvenlik koddu onlarda olmadığı sürece senin kredi kartınla hiçbirşekilde işlmn yapamazlar.

kredi kartı numaralarını tutmalarıda gayet kendilerininde belirttikleri sebeplerde olağan bir durumdur.

Güvenlik kodunuzu kaydetmeleri ise olanaksızdır.

Kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz sayfada SSL sertifikası kullanılmaktadır.

İsimtescilin kullandığı sertifika üst düzey bir sertifikadır.

Ssl hakkında sana burada detaylı bir açıklama yapmayacağım.Zaten pek birşey anlayacağınıda sanmıyorum Çünkü sana göre herkes kötü sen süpersin.

Ama şunu bilki İsimtescil senin güvenlik kodunu kaydedemez.Varasyalımki kaydetti bu yasalara göre suç.Bunu herhangi bir şekilde kullanması Şirketin kitlenmesi demektir(Dünyada ssl i kıran varmı bilmiyorum )

Ayrıca adamların senin hesaplarını kapatmaları çok haklı bir davranış.Dünyada hiçkimse başkasının kredi kartıyla alışveriş yapamaz.Buda yasalara göre suçtur.Adamlarda başkasının kredi kartını kullandığın için dolayısı ile hesap kapatmışlar.Bu yüzdne hiçkimse isimtescili suçlayamaz.Kullanım koşulları ve güvenlik yasaları çok açık.

Son günlerde FORUMDA isimtescil hakkında konular açılmaya başladı.

Ancak gözlemlediğim şuki İsimtescil çok fazla kullanıldığı için bilinçsiz kullanıcı sayısı çok fazla.Dolayısı ile HAKSIZ olan kullanıcı haklıyım deyip gelip foruma konu açarak o firmaya zarar veriyor.