Konu başlığı indexteki dalgalanmadan bahsedilmişti. Evet bende son 1 aydır bu konuda çok muzdaribim hatta bu konu ile ilgili olarak konu açmıştım fakat gölgede kaldığı için cevap verilmemişti

Benim forum sitemde de aynı sorun mevcuttu. Günün bir bölümünde 18 binleri gösterirken gündüzleri genellikle 33-35 bin lerde indexi vardı. Son 1 haftadır istikrarlı şekilde yükseldi ve şu an 35 binde. Her gün biraz artıyor.

wordpress kullandığım bir sitede ise E-COZUM.NET indexlere baktığımda 850, www.e-cozum.net şeklinde baktığımda indexlenme 0 (sıfır) görünüyor. Bilemiyorum başka bu şekilde sorun yaşayan var mı?

Yukarıda bir üye adsenseden banlanmak google indexlerini etkiler mi diye soru sormuş. Bildiğim kadarı ile ikisi birbirinden bağımsız. O yüzden etkilemez.

PR olayına gelince. Sanırım bu günlerde değişimler oluyor. Bazı siteleri kıyaslamak için ParaMeter adlı programa yaklaık 10 tane site girdim ve zaman zama nbu sitelerin pr değerine bakıyordum ki dün PR değer 4 olan bir sitenin 0 olduğunu gördüm. Sanırım bu günlerde bir hareket sözkonusu.