Arkadaşlar bu aralar sıkıştım eğer iyi para ederse satmayı düşünüyorum sizlerinde fikirlerini alıyım dedim

kayıt: 16 Temmuz 2006 ""2004 te kayıt edilmiş 2006 düşmüş""
bitiş: 16 Temmuz 2008
domain: muhabbet.tc
pr değeri: 4
google adsense günlük geliri: 1.5 $
günlük tekil hiti ortalama : 250
muhabbet titlesinde 3. sırada
muhabbet odaları titlesinde 9. sırada
turkce muhabbet titlesinde 4.sırada
zurna titlesinde 9. sırada www.muhabbet.tc/zurna
muhabbet gecen coğu kelimede ilk sayfada

iki tane subdomaini var PR3 toplist.muhabbet.tc ve PR3 seo.muhabbet.tc

atrıyetten 7 tane alt sayfası pr 3 ve onlarında daha alt sayfaları var pr1 pr2

toplist te toplist vardı bi zamanlar hosting değiştiriken bozuldu bir daha kurmadım 200 e yakın site kayıtlıydı

seo seo yarışmaları icin bi alt hazırlık yaptım pr si üc 4 gün önceye kadar da www r10 net küresel ısınmaya hayır seo yarışması titlesinde 10 uncu sayfadaydı hic link değişmedim güncellemelerle yükseldi ama şuan gerilemiş biraz

muhabbet.org ve muhabbet.gen.tr nin satışına şahit oldum +5.500 lerden gitti gerci uzantı yönünden onlar kadar değerli değil ama uzantısıda türkiye uzantısı gibi geliyor bana TC ( Türkiye Cumhuriyeti ) + bişey daha sölemek istiyorum tasarımdan fazla anlamadığım icin şuan site üzerindesi tasarım berbat güzel bi tasarım ve script yapamadım eğer tasarımı vede scripti iyi olsaydı şuanki hitinden 4 5 kat hiti olurdu diye düşünüyorum sitem başka bir arkadaşın sunucusuna yönlü devamlı useri 30 40 diye tahmin ediyorum (güzel bi tasarım + icerik 3 4 kat hit gelir )

bu sitemi satmaya kalksam kaca gider
yada sizin gözünüzdeki değeri nedir ?

şimdiden bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür