Arkadaşlar sistem şu anda verim olarak %70-80 seviyesinde diyebilirim. Tek sorun bazen normal ziyaretçileri de banlıyor(Benim yaptığım testlerde bu banlama %5 seviyesindeydi). Biraz önce onun içinde bir çözüm bulduk. Onun üzerine çalışacağız bu akşam. Ayrıca bu sistemi kullanmak içinde Tarık sanırım özel bir port açarak bir ara yüz kullanmayı düşünüyor. Böylece saldırı anlarında o porttan bağlanıp direk müdahale yapmak mümkün olacak. Şimdilik benimde bildiklerim bu kadar. Saldırıları engellemek için %100 verim alınamadı ama yüksek bir başarı söz konusu önlem olarak şimdi amaç bu yüksek başarı oranını biraz daha yukarı çekmek
@
Tahsin ALTAY bunu diyorsa arkadaşa güvenmek ve sistemini almak lazım demektir.
Sözüme güvendiğiniz için teşekkürler. Ama tam olarak almak isteyenler sadece benim sözümden yola çıkmasınlar durum değerlendirmesi yapsınlar. Bugün herkes saldırı alacak diye bir durum söz konusu değil. Tarık'ın yaptığı olay saldırıyı engellemeye çalışmak. Bunu da yüksek bir oranda başarıyor. Ama ufak tefek kusurları var sistemin bir önceki mesajımda söylediğim gibi. Şu anda onların üzerinde çalışmalar var. Ama şu hali ile de bir çok saldırıyı engelliyor. Ama şu anda sistemden %100 performans beklenmemeli ufak tefek eksiklikleri var onlarda giderilince daha başarılı olacağına inanıyorum.