arkadaşlar; son dönemlerde bir yol çizmişiniz gidiyorsunuz ''link çöplük'' ''link tarlasi'' vb. basit kelimeler kullanmak dogru degildir. biraz daha mütevazi olabiliriz. makele mantıksal olarak düşünmek gerekli olursa güzel ama bir o kadar'da boş sonuçta söylemek istedikleri hepsi ayni kapiya çıkmaktadir. uzun lafin kisasi yeni tescil edilmiş bir alan adi ile link degişimi yapmak aşırı olarak dogru degildir. link degişim kategorisinde yoğun olarak degişim yapan kişilerden birisi benim 8 aydir %90 ile yaparim neden sandbox düşmedim? sen kendince haklisin bende kendimce hakliyimdir. herkezin kendisine göre bir strateji vardir. ayrica bu konular hakkında madem bu kadar iyisin profil bilgilerine bakiyorum geçmiş dönemlerde dengesiz aşırı link degişimi yogun bir sekilde yapmişin buna ne demek gerekli? konularini takip ederim iyi paylaşimlar sunuyorsun lakin bu sefer katilmiyorum ve kullanmiş oldugun bazi kelimelerden dolayi seni kınıyorum, bu arada (amaç; bilgi,paylaşim olarak degil'de gösteriş gibime geldi) iyi çalışmalar.
Bu zaten bir makale olmamış.
Tesbitler doğru değil. Yönelndirmede hata var.
Dolayısıyla t34h3r ile aynı görüşteyim.