suç mu acaba,
bizde avrupada yada amerikada aynı şeyi yapmıyoruzmu
biz sevdirmeye ve inandırmayı amaçlayan bir politika izliyoruz.hiçbir şekilde maneviyattan başka bir çıkar göz etmiyoruz.Yalan dolanla değil tek bir kitapdan konuşuyoruz.saçma konuşuyosun.. tartışılmasın bence. misyonerlerin neler yaptığını internette misyonerler,misyoner,misyonerlik,hristiyan misyonerler gibi aratarak araştırırsan benim söyleyeceğim şeylerden daha çok ve kesin bilgi öğrenebilirsin.
daha dün bir Türk vatandaşının uçak kaçırarak ben hristiyanım Türkiye'nin Müslüman ordusunda askerlik yapmam diye eğlem yaptığını unutmadım.. Bu sadece basına yansıyanlar..
haber :
Askere gitmemek için uçak kaçırdı!
kuklanın sözleri :
Ekinci, bu söyleşiden dokuz gün sonra da Papa 16. Benedictus'a bir mektup yazdı. 'Arnavutluk Haber' adlı yayında yer alan bu mektuba göre Ekinci, 1998 yılından beri Hıristiyan olduğunu, Müslüman bir ülkede asker olmak istemediğini kaydediyor: "Beni zorla Müslüman bir orduya asker olmaya zorladılar. Kaçtım, direndim. İki cezaevinde de Hıristiyan olmamdan ötürü işkence ve şiddete maruz kaldım." Ekinci, Arnavutluk'un Türkiye ile ilişkilerinin iyi olduğunu ve kendisini Türkiye'ye iade etmek istediğini belirterek, Papa'dan yardım istiyor: "Artık bir müslüman ülkede yasamak istemiyorum. Müslüman bir toplum içinde nefes alamaz duruma düştüm. Beni ancak senin yüce liderliğin kurtaracak. Umudum, yardım edip elimden tutmandır." dininin ne olduğu hiç önemli değil.Her insanın din özgürlüğü vardır.Ama bunlar insanların dini duygularının zayıf olmasını kullanıp, düşüncelerini benimsetiyorlar.böylece Türkiye içinde gizli ajanlar dolaşmaya başlıyor.Sence yukardaki düşünce nasıl çıktı ortaya..Bu 1998 yılına kadar neydide nasıl bu düşüncelere ulaştı..Yukarda gördüğün sadece deli cesareti örneği..Bide sessizleri düşün.. Bizde çok farklı.Müslüman'lık nefsi kontrol, zina ve haram gibi sunni meshebi kurallarıyla zaten yeterince niyeti ve amacı açıktır.Bu hristiyan misyonerler bizim hizbullahçıların modern ve hristiyan para görmüş versiyonudur.neyse ben yorum yapmayım daha fazla derin konular..