arkadaşlar geçen hafta otobüs muavini bi arkadaş deli etti beni,bi konuda dalga geçti.neyse bende buna bi oyun oynayayım dedim.çarşamba günü oyuncak bi silah aldım.arkadaşı o gün bulamadım,dershaneye gittim.dershanedeki arkadaşlar dersde belimdeki silahı görmüşler.silahı görmüşler derken sadece silahı elle tuttugumuz yeri görmüşler.dersler bittikten sonra bi arkadaş sordu "bu silah ne iş" diye bende dalga geçmek için benim ruhsatlı silah filan dedim

neyse eve gittim ve perşembe günü muavin arkadaşı buldum.sanki ona kızmış gibi filan üzerine yürüdüm,silahı gösterdim filan seni vurrum diye ama yemedi

neyse dershaneye geldim,arkadaşlar "fatih silah taşıyor,bizim can güvenligim yok burada" diyip şikayet etmişler beni.ben dalga geçiyorlar sandım.derslere girip çkıp gittim.cuma günü bi geldim ki dershaneye almıyorlar.idaredeki hoca çagırdı ve dershaneye alamam seni diyip kovdu.kovma sebebi de işte arkadaşa şaka yapayım diye aldıgım oyuncak silah

yav gerçek silah olsa da onu görseler içm yanmayacak,oyuncak silah yüzünden 1 haftadır dershaneye gidemiyorum.bu da demek oluyor ki şaka yaparken sonunu da düşünmek gerekiyor,yada benim durumum bahtsız bedevi durumu
soru : beni dershaneden atması için üzerimde silah yakalaması gerekmez mi?yani sınıftan 2 kişi silah taşıyor,atın bunu diyince atabiliryorlar mı?öyleyse eger;gıcık oldugum kişileri gider 3-4 arkadaş şikayet eder attırırız yani bu iş bana çok saçma geldi.siz ne diyorsunuz?