Bir arkadaşımın tavsiyesiyle sevinchost tan reseller aldım. Alican Sevinç ile konuştuk anlaştık paranın yarısını peşin verecektim yarınısnı da Ramazan bayramından sonra. O gün parasının yarısını yatırdım ve akşam hesabı açacağını söyledi bende tamam dedim. Akşam hesap açmadı, ertesi gün izmir'e gidiyorum şu an yapamam yoğunum dedi ona da tamam dedim. Bu şekilde olaylar devam etti ve 1 aydan fazla zaman sonrasında artık başka reseller aldığımı ve paramı iade etmesini istedim. Öderim dedi ödemesine ama aradan ne kadar zaman geçti kasımın ortasındayız hala ödemedi. 1 hafta önce msnde engelleyenlere bakıyordum beni msnden engellemiş. Telefon numarasını arayo paramı istediğimi tekrar iletitim. Sonra konuşuruz diyerek geçiştirdi. Msnden beni engellemişsin dedim. bu seferde Olabilir demez mi. Telefonu kapattıktan sonra ödemesi için gereken bilgileri ben mesajla yolladım. Ödeyemeyeceğim yada ödeyeceğim diye haber de vermiyor.

Vardığım sonuç: Hacked :: eSc-48 Alican Sevinç Tarafından dolandırıldım. Eğer bunu okuyorsan paramı hala geri istiyorum!