o zaman felakete hoş geldin kerem.
burada bütün müşteriler aynı doğrudur fakat atladığın şey şu buradaki insanlar 3 aylık ücretsiz hizmet alıyor ve hesapları acık olupta kullanmıyan var mı yok mu bilemem. O yüzden kullanan adamlar önden sölüyor acıyoruz. Birazcık youtube modelinden cıkayalım okuyup yorum yapma yeri değil burası. bilen konuşur bilmeyen susar.
Trusty sana gelince dns zone hatası oluşmuş düzelttim dün gece cıkmadan önce bakaydın dün gece açılırdı. Hesabında domaini görüyorsun demekki yedeklerin kaçmamış
yav bedava hizmet isteyenmi olduki senden ? 1 hafta siteler kapalı kaldı diye kendin verdin onuki zaten daha 1 ay olmadan yine sorun cıktı 3 ay daha versen kaç kişi memnun olacakki bu durumdan

cok basit dusunuyorsun
2.konudada hep bişeyler gözünden kaçıyor zaten sana ısrarla usernamem bu diyorum sen bana oyle bir username yok yanlış diyorsun sonunda bakıyorsun yok dns hatası olusmus falan bişey deyip açıyorsun.neyse fazla uzatmanın alemi yok zaten herşey belli konuda, sen veremediğin hizmeti telafi etmek için 3ay bedava verdin babanın hayrına değil.Sonra bide bunu başka bir sorun olunca milletin kafasına vurmaya çalışarak kazanacagınımı sanıyorsun anlamıyorumki.
neyse sana hayırlı satıslar.