Elimden geldiği kadar, daha doğrusu en gerekli gördüğüm yerleri Türkçeleştirdim.
Ayrıca scriptte bulunmayan bir özellikte ekledim. son yapılan yorumları ne admin panelinden nede başka bir yerden görebiliyordunuz. Ben ise kendime kolaylık olsun diye ( tabi kullanan herkese faydası dokunacak )
yorumlar.php adında bir sayfa yarattım. sayfada tablo halinde son yapılan yorumlar ve yorumların yapıldığı oyunlara linkler bulunuyor. yoruma tıkladığınızda direk oyuna gidiyorsunuz.
mesela :
www.siteadi.com/yorumlar.php tıkladığınızda yorumları görebileceksiniz.
ayrıca benim site bir puzzle sitesi olduğu için oyunların oynandığı sayfaya birde oyuna ait küçük resim gerekiyordu.oyunların oynandığı sayfa içinde resimler için bir alan yarattım.
Gerekli gördüğüm bir çok ingilizce resmin yazılarınıda Türkçe yaptım.
fakat scripti kullanırken bencillik yapıp tek başıma kullanmak istemedim. Türkçeye çeviremeyen yada zaman bulamayan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
Kendime ait linkleri kaldırdım. eğer gözümden kaçmış ise affola. kendinize göre ayarlarsınız.
Demo Site
Download-Link :
RapidShare: 1-Click Webhosting Kendi Hazırladığım Bir Tema : RapidShare: 1-Click Webhosting Tema Demo : Puzzle Cenneti !!! Puzzle Dünyası !!! Puzzle World !!! Jigsaw World !!! Sitenize Puzzle Ekleyin !!!
Temadaki meta tagları kendinize göre ayarlamanız gerekmektedir...
İyi Çalışmalar