Bu konuyu acalı uzun bir zaman oldu, ama şu an görüyorumki
saat başı gün başı, sabah erken kalkan yüzünü yıkamadan seo danışmanlığı
hizmeti verdigini sanmaya başlamış durumda ve bu her geçen gün artıyor

Tekrar ediyorum sahse seo culara dikkat edin arkadaşlar
çoluk çocuga paranızı kaptırmayın.
googlede 1. ci cikacam derken sandbox a düşmeyin

Not :
Bildiginiz üzeri arabistanda yaşamaktayım. buradan kısa bir hikaye geçececegim
efendim saudi arabistanin kendine özel tarihi kalesi falam nerede ise hic yoktur.
bundan mütevellit şimdiki kralın kardeşi, o zamanki kral yani 4 sene önce
medineye yeni kaleler yaptırdı, ve taşlarda eskitme yöntemi kullanılarak
kalelere 300 - 400 yıllık eser şekli verildi ve kalelerin tarihi yazılı açıklama kısımlarınada
bu kale 1758 de saudi kral i bilmem kim tarafından yaptırılmıştır vs gibi şeyler yazıldı.

vel hasıl şimdi bu yalandan kaleler, okullarda ders olarak okutuluyor, 1758 den kalma kale diye,

böylece aslında pek ğeçmişi olmayan 100. yıllık krallıgı olan ve amerika sömürgesi altında yaşayan saudi arabistan, yeni nesil kişilere ve gençlere bu kaleleri sanki 300 sene önce yapmışlar gibi gösteriyorlar.
işte bu sahte seo cuların yaptıklarıda bu tarzda şeylerdir,
forumlarda aslinda herkezin bildigi seyleri tekrar tekrar yazarak yeni nesil kişilere kendilerini uzun zamandır kadiim bir seo cu gibi tanıtmaktadırlar.

son 2 ayda bala ulaşmak isteyen ve benim siteleri kendine referans göstermek isteyen 5 - 6 kişi denk geldi. ardından bir araştırmaya koyuldum ve incelemeler yaptım bu sahte seocuların tamamen bir yalandan ibaret tuzak oldugunu tesbit ettim.

bu kişiler uzman webmaster arkadaslara önce kendilerini sevdirmye çalışıyorlar.
ardından bu samimiyet den dogan seo konuları açılıyor sonra sında ise asıl amaçları olan
( abi senin siteyi benim seo referanslarina ekleyimmi ) laflari gelmeye başlıyor

işte olayların gerçek yüzü budur arkadaşlar yani artik seo sekteründede şakşakcılar ve yalakalar türemiş durumdadır. yanı sıra artık seo danışmanlıgı hizmeti satın alacagınız kişinin referansları da yukarıda anlattıgım üzere güven vermemektedir.

Ünlülerin kullandıkları taktik olan polemik olayları ve sen bana salla bende sana sallayım.
ikimizde ünlü olalım. taktiklerini artık bu sahte seocu lar yapmaktadır.

Onlara söylencek güzel söz olan :
Kardeş daha kendi siteni bile 1. yapamamıssın benim sitemi nası birinci getireceksin sorusuna verdikleri cevap larda sabittir

- Tersi Kendi söküğünü dikemezmiş derler .

Böyle bir cevap ile karşılaştıgınızda sizin söylemeniz gereken ise :

- Kelin ilacı olsa kendi başına sürer - sözüdür.

zaten sonrası malum eger konuşma msn ortamında geçiyor ise
sahte seocu - ( yaw bu adam uyanık çıktı ) deyip sizi engeller

vel hasılı kelam olaylar bunlardan ibarettir şu anki seo piyasasında.

Dikkatli olmanız temennisi ile

selametle.