Yepyeni18@msn.com adlı arkadaş bunu yazmamı istedi:
Aynen Copy-Paste yapıyorum..

Alıntı
Bahsi geçen olay, 1 hafta önce fln; aksamgunesi.net sahibi arkadaşın bana gelip video sitesi yaptıracağım demesiyle başlamıştır.

Kendisini sanırım 1 yıldan fazladır, sadece isim olarak tanıyordum. Sitesinin altında, TR çeviri : cihan yazan isim, benim eski ortağımdır. Yabancı olmadığı her halinden belli olduğu için, kendisine bir video script'ini kurup; güzel bi elden geçirip teslim edecektim. Sırf asker olduğu için bunu yapacaktım. Çünkü kendisi namazı niyazı yerinde olan bir insan. kanım ısındı ve yapayım, herşey para değildir dedim.

Ne yazık ki, hasta oldum ve 3 gün gecikti tüm işlerim. Bunu msn'de yazmıştım zaten. Ben *********** olsam, ne açık adresimi veririm; ne telefonumu. Alır parayı çeker giderim. 80 YTL'ye script yazmadım! 40 YTL'ye hazır bir video script'i kurup üzerinde istediği gibi tasarımı yapıp verecektim kendisine. Ama 20 YTL yollamış ve benden bu hizmeti sağlamamı beklemiş. Malesef ki 20 YTL için 2-3 saatimi ayıramam, kusura bakma.

Burda paracılık oynamıyoruz. Yok 1 gün önce öde, sonra iade et. Madem iade isteyecektin, ödemeyeceksin. Ben sana silah dayamadım, gel benimle çalış veya bana para yolla diye.

Bir diğer konu soy isim olmuş sanırım. Benim Soyadım VURUŞKAN. Ve bununla gurur duruyorum.

Vuruskan.Com & Vuruskan.Net

biz buyuz. Eğer soyismi bizden daha güzel ve bizden daha büyük insanlar var ise, buyursun biz burdayız desin. Bu yaptıklarımız kimin eserleri? Bizim. 20 YTL için kimsenin ahını almayız. Ama gerekirse 1 YTL içinde gelir burda açıklama yaparız.

Hepiniz adam karalamak için sıralanmış " vay be ulan ne dolandırıcılar var " , " yazık geçmiş olsun, ne diyelim " ," ulan ortalık *********** kaynıyor " demek için sıraya girmiş mesaj atmayı bekliyorsunuz. Geri iade etmiyorum. Ben şerefsizim, ben dolandırıcıyım.

Senin kıldığın namazın ne hayrı kaldı söylesene? Allah herşeyi biliyor ve görüyor.

Kim haksızsa Allah onun ailesinden çıkarsın o parayı.

Bu iş için değil, Script için attığın 20 YTL'yi geri ödemiyorum ama cebinden çıktığı için 20 YTL sana tekrar PTT online havale geçeceğim.

Script için geri ödeme yapmıyorum, bunu aklından çıkarma.

Hüseyin Vuruşkan