Arkadaşlar ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Ilk olarak sorf internet hizmetlerinden host almıştım fakat nedense benim sitenin yönetim panelinde yazılar düzenlenmiyor sadece. Sorf internet hizmetlerinden bir arkadaş ile bayağı uğraştık olmadı. Bende mecburen host değiştirmek zorunda kaldım. Netbilsis'e geçtim. abartmıyorum ama işlerini inanılmaz derece iyi yapıyorlar. Aynı sorun onlarda da çıktı. Sorun registry_globals mi ne onun off olması gerekiyormuş. Ftp ye php.ini atmak yeterliymiş. Neyse hallettik. Fakat trafik yetmedi. Daha doğrusu o trafik bana 1 hafta zor yeterdi. Netbilsis'te deniz bey var. Oturduk ve bayağı inceledik bunu. Ben sitenin logolarını başka bir hosta attım. Sadece logolar 1 günde 2 gb trafik yedi. Yani sitem hiç kasmıyor. Fakat trafik hep sorun çıkardı bana. Ayrıca bende resimli şiirler bölümü var. O yüzden alanı biraz fazla istedim. SeriShell'in sahibi Harun bey var. Kendisi çok samimi bir arkadaşım. Gece bana telefon açtı ve yanına gittim. Host konusunu görüştük. Bana yabancı bir firmadan almamı tavsiye etti. Akabinde bende hostgator'den host aldım. ilk 1 gün sorun yok. 2 gb dosyayı uyumadım ve ftp ye attım. Bu arada işten de izin aldım ben. Ertesi gün gece siteye bir baktım ki, ingilizce olarak lütfen iletişime geçiniz diyor. biz ödemeyi paypal ile yapmıştık. Doğrulama istiyor. Kimlik ve cc nin fotokopisini yollayacakmışız. Şimdi gecenin bi yarısı Harun beyi bul. O saatte tarayıcıda bul. Bunları al bir de faksla.. Bende accountumu iptal ettim. Aradan bir kaç dakika geçti gizli numara aradı beni. Efendim dedim tatlı sesli bir bayan... Heralde hostgator'den arıyordu. Ingilizce konuşuyor. Ben türkçe konuşmasını bile beceremeyen bir insanken, bir de ingilizce mi konuşacağım? Hello mello what diye diye konuşmanın yarısını yaptım. Sonra sinirlendim. O ingilizce konuştu bende kürtçe konuştum)) Velhasıl birbirimizi anlamadık ve kapandı telefon. Akabinde buraya başlık açtım. Zaten başlığı dikkat ederseniz gece açtım. Bu seferde Cizgidizayn'dan Mustafa bey aradı. Kendisi yakın bir arkadaşım. Bana godaddy'i önerdi. Kendisinin hala kullandığını ve bir sorun yaşamadığını söyledi. Bende online olarak hemen godaddy'den 1 aylık host aldım. Fakat godaddy'nin paneli çok garip. Yani subdomain bölümünü şaka değil 1 gün uğraşarak buldum. Yok yani arıyorum tarıyorum yok. Daha e-mail bile açamadım. Yeri yok yani. Büyük ihtimal ayım dolduğu anda hemen hostumu değiştireceğim. Arkadaşlar ben sorun çıkarmayan bir yer istiyorum. Yani gecenin bi yarısı bile siteme girsem açık olsun. Ben ödemeyi 1 gün bile geciktirmem. Kendi bilgim var. Taşımayı vs vs ben hallederim. Tercihim TR makina. Çünkü daha hızlı açılıyor ama yabancı olsa da olur. Işte olay bundan ibaret. Yani godaddy'den çıkacağım. Ben sadece plesk kullanmasını biliyorum. Yani iyi plesk kullanırım Cpanelde az çok öğrendim. Sorunsuz bir hizmet istiyorum. Nasıl ki günü gününde ben ödememi yapıyorsam, aynı şekilde de sadece ama sadece hosting hizmeti istiyorum. Yani yardım felan değil. Neyse arkadaşlar ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Ben hepinizi not aldım ve bir ön görüşmeden sonra hostu alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hayırlı günler, iyi çalışmalar dilerim.