Yucelhost adlı üyeden alıntı:
Bugün 3. ayım
Ölçüm yapıldı yeni liste yazılıyor.
Sol kolum 2 ay önce :27
Sağ kolum 2 ay önce:28

Şimdi
Sol Kol:31
Sağ Kol:32

Tabi göğüs vs de artı ama onları tam hatırlamıyorum. Yakında resim de eklerim

Ayrıca karbonhidrat tozu aldım 3 kg 1 ay önce. Onu içiyorum.

Walla çok enterasan, nerdeyse aynıyız. Ben bodye Lise3 te iken takılmaya başladım, 9 ay neredeyse aralıksız devam ettim. ilk 1.5 ayın sonunda ölçüm yapmıştık, benimde kollar 27 felandı, ilk ölçümde 30 cm olmuştu. Yanımda 2 tanede arkadaş vardı, onlar hem kilolu hem yağlı bana gıcık olmuşlardı. Ben ise 60 kg bile yoktum, 58 felan olması lazım. Gram yağda yokdu o zaman,

Ancak Daha sonra büyüme hızı yavaşladı, ama Müthiş bir kondisyona ulaşmıştım, kendime güvenimde katlanmıştı tabii... 9 ayın sonunda, işte kışın başlamıştım Temmuza kadar gitmiştim. kollar deli gibiydi, ne giysem de yakışıyordu. 34 cm kol ile bıraktım. İlaç protein kullanmadım, ama düzenli beselndim.

Walla bu spor yalnızbaşına çok skıcı oluyor, yanında biri duracak, Geçenlerde niyetine girmiş, partner bulamıyodum... Neyseki, arkadaşı ayarladık, zaten o başlamış 2 ay olmuş... Devam edicem, dedi.. Galiba Yarın yeniden yazılacam, gerçi pahalı bi spor artık ama, çok kg aldık be kardeşim.

p.s: uzun süre yapmayınca, kolların güçsüzleşiyor bu doğru. Kollardan konustuk ordan devam edelim. Kollarda da gerileme oluyor, en son gecen yıl arki ölçmüştü 30 cm de sabitlemiş kendini.