merhaba arkadaşlar

benden önce birisi satışa çıkarmış benim kodumu.yönetime bildirdik halen daha cevap alamadık.

scripte mail adresinizi ve şifrenizi veriyorsunuz tüm msn listesine mail atıyor hemde spama gitmeden.

daha çok arkadaşlık siteleri için kullanılıyor.forum vb siteleriniz için de kullanabilirsiniz.

script 1 tane bağlantı dosyası 1 tane de formun bulunduğu ve mail atan php dosyasından oluşmuştur.

scriptin çalışabilmesi için hostunuzda curl modülünün yüklü olması gerekir.

scripti açık olarak veriyorum.isteyen istediği değişiklik yapabilir.ancak başkasına satamaz veya dağıtamaz ( ne kadar bunları söylesek de boş ama neyse.başkasına satana hakkımı helal etmiyorum ve Allah'a havale ediyorum. dağıtıp dağıtmamak sizin vicdanınıza kalmış.)

burada bu kadar yazı yazacağına bir lisans sistemi yazanamadın mı diye düşünen arkadaşlar olacaktır.aslında scripti satmak için lisans sisteminin hazır olmasını bekliyordum fakat bir yanlışlık güvenmemem gereken bi kişiye güvendim oda scripti satışa çıkardı.

Demo adresi vermek pek istemiyorum çünkü tüm msn listenize boş bir mail atıp rahatsız etmek istemezsiniz diye düşünüyorum.

Ama isterseniz Msn Davet Sistemi üzerinden scripti test edebilirsiniz.

Sitenize entegre işlemini ben yapmıyorum.Başka birine yaptırabilir veya sizde yapabilirsiniz.

Edit : http://www.techaber.com/msninvite.rar